ΕΚΤΑΚΤΟ: “Έχει υπογράψει στον Άρη ο Πίρσμαν”! Tόσα θέλει ο Χριστοβασίλης…

Συντάκτης: Share:

Η μεταγραφή του Πίρσμαν από τον ΠΑΣ Γιάννενα στον Άρη είναι προ των πυλών και μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες, τις οποίες αποκάλυψε η SFIΝA.GR είναι ότι υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος έχει ήδη υπογράψει στον Άρη…

όπως είχε δικαίωμα να κάνει, αφού λήγει το συμβόλαιό του, το προσεχές καλοκαίρι και βάσει Νόμου, μπορεί να υπογράψει έξι μήνες νωρίτερα, μόνο που, ο Άρης θέλει να τον πάρει από τώρα και να μην περιμένει το καλοκαίρι, για ευνόητους λόγους.

Ο Καρυπίδης έχει ήδη κάνει την πρότασή του στον ιδιοκτήτη του ΠΑΣ Γιάννενα, Χριστοβασίλη (“τα δεδουλευμένα που χρωστάς στον Πίρσμαν, τα δίνω εγώ και 30.000 στον ΠΑΣ, σύνολο 50.000”) και περιμένει την απάντηση, αφού στην πρώτη επαφή, η απαίτηση ήταν παράλογη: “Θέλουμε 150.000 ευρώ”!

Σε καμία περίπτωση, ο Άρης δεν δίνει αυτά τα χρήματα και περιμένει την απάντηση στην πρόταση για εξόφληση και την αμεση μετακίνηση του Πίρσμαν στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη.

Από τα Γιάννενα, ο δημοσιογράφος Μιχάλης Μερτζιανίδης που ασχολείται με το ρεπορτάζ του ΠΑΣ, μίλησε στον FOCUS 103,6 FM και είπε: “Έχει υπογράψει στον Άρη ο Πίρσμαν για το καλοκαίρι, αυτό το έχει πει ήδη ο παίκτης εδώ στα Γιάννενα, είναι πράγματι ασθενής τώρα και δεν ακολουθεί την ομάδα, αλλά περιμένουμε όλοι την απάντηση του κ. Χριστοβασίλη στην πρόταση του Άρη για την παραχώρηση του Πίρσμαν, που πιστεύω ότι θα δοθεί έως τη Δευτέρα, για να μπορέσει να βρει παίκτη ο ΠΑΣ  για την αριστερή πλευρά της άμυνας”!