ΕΚΤΑΚΤΟ: “Επιστράτευση” στον Άρη!

Συντάκτης: Share:

Βγήκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης και είπε μετά το διπλό στην Τούμπα: “Τώρα, δεν έχουμε δικαιολογίες, εάν δεν είμαστε όλοι στο γήπεδο, στο ματς με την ΑΕΚ”…

Έχει δίκιο! Το ματς αυτό, το σημερινό (20:00) είναι “ο τελικός των τελικών” για τον Άρη και υπάρχει σήμερα “επιστράτευση” στο Χαριλάου!

Όλοι, όσοι μπορούν, πρέπει να είναι εκεί, για να βοηθήσουν την ομάδα τους να φτάσει στη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, να την πετάξει εκτός Ευρώπης και να πάρει με απόλυτη σιγουριά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος την τελυταία αγωνιστική, το ένα εισιτήριο για την Ευρώπη!

Οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, ο προπονητής το ίδιο, ο κόσμος πρέπει όμως να γεμίσει το γήπεδο, αν και δεν μπορεί να είναι τόσο ικανοποιημένος από την πορεία και τις εμφανίσεις της ομάδας, παρ’  όλα αυτά, με νίκη σήμερα και με νίκη στα Γιάννενα (να το δείτε κι αυτό), υπάρχει περίπτωση να πάρει και καλύτερη θέση από την τέταρτη, καθαρά για λόγους γοήτρου.

Τώρα όμως μετράει η νίκη σήμερα! Κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν υπάρχει, παρά μόνο η νίκη! Και ο κόσμος θα παίξει τον σημαντικότερο ρόλο…