ΕΚΤΑΚΤΟ: Επιστρέφει κοντά στην ομάδα ο Γιώργος Σαββίδης; Τι σημαίνει η ανάρτηση…

Συντάκτης: Share:

Εδώ και καιρό, ο Γιώργος Σαββίδης βρίσκεται μακριά από την ομάδα του ΠΑΟΚ, εξαιτίας μιας διαφωνίας του, στο θέμα προπονητή, αλλά τώρα πλέον επειδή ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει και πολλούς να εμπιστεύεται, αναμένονται εξελίξεις…

Η διπλή ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη και ειδικά αυτή με το μαχαίρι στο τραπέζι, προκαλεί ερωτηματικά, αλλά και ενδιαφέρον, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το στενό περιβάλλον του ΠΑΟΚ, είναι αρκετοί αυτοί που υποστηρίζουν ότι σύντομα θα επιστρέψει κοντά στην ομάδα ο γιος του Ιβάν Σαββίδη.

Έχει σπουδάσει το αθλητικό μάνατζμεντ στο εξωτερικό, γνωρίζει πλέον πρόσωπα και πράγματα στον ΠΑΟΚ, έμαθε ποιοι είναι οι άξιοι και ποιοι οι τεμπέληδες, ξέρει τι πρέπει να κάνει, ποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν και στο φινάλε, εάν έχει ένα πρόβλημα με τον Λουτσέσκου, μπορούν να τα βρουν για το καλό του ΠΑΟΚ, σε πολλά θέματα.

Άλλωστε, ο προπονητής εισηγείται και η διοίκηση αποφασίζει, άρα ο Λουτσέσκου είναι υποχρεωμένος να κάνει καλά τη δουλειά του, γι αυτό πληρώνεται άλλωστε και η διοίκηση να τον ελέγχει.

Κι εδώ που τα λέμε, ο ΠΑΟΚ, σαν εταιρεία, ανήκει στην οικογένεια Σαββίδη και ο Γιώργος είναι η συνέχεια του Ιβάν σε όλα…