“Εμφύλιος” στον Ολυμπιακό Βόλου: Τσιμπανάκος κατά Νταόπουλου!

Συντάκτης: Share:
Απάντηση στις δηλώσεις Νταόπουλου, έδωσε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, τονίζοντας στο Magnesiasports τα εξής:

«Σχετικά με τις δηλώσεις του κου Νταόπουλου θέλω να πω ότι λέει ψέματα όσον αφορά τα χρήματα που λέει ότι πραγματικά έδωσε στην ομάδα. Η αρχική συμφωνία μας ήταν να πάρει το 51% των μετοχών. Ενώ έφτιαξα όλα τα χαρτιά και είχανε πάει στο νομικό μας από κοινού σύμβουλο κο Χάρη Γρηγορίου δεν πήγε ποτέ να δώσει τα παραστατικά και για να προσκομίσει την ειδική άδεια μετόχου.

Ο κος Γρηγορίου του ζήτησε να γίνει στην ΕΕΑ η μεταβίβαση των μετοχών, άρα ποτέ δεν τελείωσε η διαδικασία. Το ξαναλέω για μία ακόμη φορά ότι όσα χρήματα μου έδωσε ο κύριος Νταόπουλος (και όχι μόνο αυτός όπως λέει και δεν λέει την αλήθεια για άλλη μία φορά αλλά αυτό έχει μικρή σημασία) ήταν η αρχική συμφωνία για να αναλάβει το 51% των μετοχών. Αυτά ήταν τα μοναδικά χρήματα που έδωσε για τη συμφωνία της απόκτησης του 51% των μετοχών και από εκεί και πέρα δεν έδωσε ούτε 1 ευρώ έξτρα που αφορούσαν τη λειτουργία ή την ενίσχυση της ομάδας στην καθημερινότητα (ταξίδια, πρόστιμα κλπ). Όλα αυτά τα χρήματα προήλθαν από τη δική μου τσέπη. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Ως απάντηση στις δηλώσεις που λέει ότι έφυγα. Δεν έφυγα. Τελείωσε κανονικά το πρωτάθλημα, ήμουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική και μετά έπαψε βάσει νόμου να λειτουργεί και η ΠΑΕ. Ως εκ τούτου δεν είχα κανένα λόγο βάσει νόμου να βρίσκομαι εκεί.

Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά στην ομάδα και να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί και να διεκδικήσει και την άνοδο στα έξι χρόνια που ήμουν, η ομάδα είχε μόνο ανόδους και έφτασε στη SL2. Eύχομαι αυτό να επιτευχθεί, μιας και τώρα υπάρχει μία βάση. Όταν ανέλαβα εγώ δεν υπήρχε τίποτα, πέρα από χρέη, ούτε μπάλες και σημαιάκια. Άφησα ένα προπονητικό κέντρο, την ώρα που οι υπόλοιποι δεν είχαν αξιωθεί ν’ αφήσουν».

Ο κ. Νταόπουλους είχε δηλώσει στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα χρονιά: 

«Ήμασταν και την περσινή χρονιά στη διοίκηση του κ. Τσιμπανάκου, ο οποίος στη συνέχεια αποσύρθηκε. Αυτή τη χρονιά, υπό τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη, θα ενισχύσουμε την ομάδα όσο μπορούμε και θα είμαστε δίπλα της, σε ποδοσφαιριστές και παράγοντες.

Ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει οπωσδήποτε να διεκδικήσει την άνοδο στη Super League 2, αυτός είναι ο στόχος. Το κλίμα με παίκτες  και τεχνικό τιμ είναι πολύ καλό, πιστεύω θα πάνε όλα καλά. Το υλικό που υπάρχει είναι πολύ καλό και νομίζω ότι θα πάμε καλά.

Θα πάρουμε κι άλλους ποδοσφαιριστές, 2-3 που θα έρθουν την επόμενη βδομάδα και μετά με τη διοίκηση θα ενωθούμε και θα πάμε φουλ για την 2η κατηγορία. Πρέπει να ανεβούμε. Έχουμε μιλήσει οικονομικά με τη διοίκηση, έχει καθοριστεί το ποσό και με παίκτες παράγοντες κλπ είμαστε εντάξει. Το κλίμα είναι πολύ καλό.  Θα έχω ηγετικό ρόλο και στο οικονομικό και στη διοίκηση.

Η παρουσία μας θα ενδυναμώσει την ομάδα. Η προηγούμενη διοίκηση έριξε την ομάδα, έκανε τεράστια λάθη. Τη ρίξανε, φύγανε και μείναμε εμείς και έπρεπε να τα πάρουμε όλα πάνω μας. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από την περσινή μου εμπλοκή. Ο κ. Τσιμπανάκος έκανε πολλά σφάλματα από ένα σημείο και μετά. Έπρεπε να φύγει, το κατάλαβε και ο ίδιος. Ακόμα και την τελευταία αγωνιστική ρίξανε την ομάδα και πέσαμε Γ’ Εθνική που ουτε καν το περιμέναμε να φτάσουμε εκεί. Φέτος πιστεύω θα πάμε καλά.

Η ομάδα είναι καλή και γενικώς θα συμβάλουμε σε πολλά πράγματα, υπάρχει καλό κλίμα με τους παράγοντες. Εγώ θα πηγαινοέρχομαι από Αμερική. Θα ερχόμαστε, υπάρχει και άτομο δικό μου που θα έρθει. Μετοχές είχαμε από τη διοίκηση του κ. Τσιμπανάκου. Για μας είναι καλύτερο που έφυγε, από ένα σημείο και μετά δεν υπήρχε και το καλύτερο κλίμα. Οι μετοχές αχρηστεύτηκαν, δώσαμε πολλά λεφτά και αφου ρίξανε την ομάδα δεν μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι άλλο».