ΕΜΠΕΙΡΟΣ εφιστά την ΠΡΟΣΟΧΗ: “Πονηρός ο Βλάνταν Ίβιτς, θέλει να… κοιμίσει τον Άρη”!

Συντάκτης: Share:

Μπαίνουμε ήδη στην τελική ευθεία για το πρώτο παιχνίδι του Άρη με την Μακάμπι, που θα γίνει την προσεχή Πέμπτη στο Ισραήλ και ήδη οι δυο ομάδες προετοιμάζονται στον αγωνιστικό, αλλά και στον ψυχολογικό τομέα…

Ο έμπειρος Γιάννης Χατζηνικολάου, προπονητής και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, μιλώντας στην TV-100 και στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ” (κάθε Παρασκευή στις 19:30, σε όλη την περίοδο του καλοκαιριού), ήταν απόλυτος:

-“Διάβασα τις δηλώσεις του κ. Βλάνταν Ίβιτς, πυ ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και τον Άρη και κατάλαβα ότι πάει να… κοιμίσει τους πάντες στον Άρη, λέγοντας ότι η ομάδα είναι φαβορί και η δική του ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη. Ο Ίβιτς είναι πονηρός, πανέξυπνος Σέρβος και προσπαθεί να ανεβάσει τον Άρη και να τον κάνει να σκέφτεται από τώρα ότι πέρασε αυτός, για να τον χτυπήσει και στα δυο παιχνίδια σε σημεία που ο Άρης πονάει. Να βρει χαλαρούς τους πάντες! Πιστεύω ότι αυτά τα ματς δεν θα έχουν καμία σχέση με την αδύναμη Γκόμελ και ο Άρης πρέπει να δώσει το 100% και στα δυο παιχνίδια για να περάσει. Μπορεί να περάσει…”