ΕΝΤΟΛΗ από τον Πειραιά στα τσιράκια τους: Να λέτε ότι ο ΠΑΟΚ πάει για 2ος, όχι για πρωτάθλημα!

Συντάκτης: Share:

Τους πήραν χαμπάρι και τα… φυτά, αυτούς που βρίσκονται στο pay roll του Ολυμπιακού και αυτούς που θέλουν να μπουν στη λίστα πληρωμών της ομάδας του Πειραιά και εργάζονται (;) στη Θεσσαλονίκη, είτε σε ραδιόφωνα, είτε σε sites…

Αυτό που προσπαθούν να περάσουν όσοι είναι τσιράκια του Ολυμπιακού, είναι ότι το πρωτάθλημα τελείωσε, το πήρε ο Ολυμπιακός και ότι “ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για την 2η θέση με την ΑΕΚ”!!

Αυτό τους είπαν να λένε, για να μπει στο μυαλό του ΠΑΟΚτσή που δεν μπορεί ίσως να σκεφτεί αυτό που γίνεται, ότι “είσαι δεύτερος, κάνε αγώνα μην σε περάσει η ΑΕΚ”!

Φυσικά, αυτό δεν ισχύει, γιατί μπορεί στη βαθμολογία της Superleague να φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός είναι μπροστά με 14 βαθμούς, υπάρχει όμως η προσφυγή του ΠΑΟΚ στο CAS, το οποίο δεν μπορεί να “ελεγχθεί” από κανέναν και θεωρείται ανεξάρτητη δικαστική (ευρωπαϊκή) αρχή, άρα περιμένουμε να βγάλει σωστή απόφαση, εκδικάζοντας την υπόθεση και δικάζοντας επιτέλους, για πρώτη φορά, το θέμα της πολυιδιοκτησίας, μεταξύ ΠΑΟΚ-Ξάνθης, κάτι που δεν έγινε σε πρώτο και δεύτερο βαθμό, στην Ελλάδα.

Εάν δικαιωθεί λοιπόν ο ΠΑΟΚ, οι βαθμοί γίνονται 7 και τότε θα “ξυπνήσουν” όλοι, σύμφωνα με τις δικές τους εκτιμήσεις, μόνο που δεν ξέρουν ότι αυτούς τους “πληρωμένους κλόουν” που χρησιμοποιούν, ο κόσμος δεν τους ακούει και δεν τους πιστεύει, ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ είναι πίσω 7 βαθμούς και θα παλέψει για το πρωτάθλημα, όχι για την 2η θέση!

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ηττοπάθεια και θα παίξει για την πρώτη θέση στα πλέι οφ, όσα πενηντάρικα κι αν στείλει ο “κόκκινος” στα τσιράκια του, στη Βόρεια Ελλάδα!

Scroll Up