Επιβολές ποινών και οι σημερινές ανακοινώσεις από την ΕΠΣΜ

Επιβολή ποινών από την ΠΕ / ΕΠΣΜ

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια στον κ. Β. Μπαρτζιώκα, εκπρόσωπο του Εθνικού Μετεώρων για δύο (2) αγώνες.

Κλήση σε απολογία από την ΠΕ / ΕΠΣΜ

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας καλείται σε έγγραφη απολογία, μέσα σε τρεις (3) ημέρες ο κ. Φ. Μούντας, προπονητής του σωματείου «Κανονιέρηδες».

Επιβολή ποινών σε ποδοσφαιριστές και αξιωματούχο

από την ΠΕ / ΕΠΣΜ

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στους αγώνες του Σαββατοκύριακου 16 – 17 Νοεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα αποβλήθηκαν 9 ποδοσφαιριστές (1 στην Α1 και 8 στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία) οι οποίοι τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας: Μακρής K. (Ολυμπιακός Κυμίνων), Τσιφούτης Α. (Δόξα Πενταλόφου), Κοπαλίδης Χ. (Αστέρας Αμπελοκήπων), Σίμος Γ. (ΠΑΟ Δορκάδας), Σουμέλας Α. (Θύελλα Περιστερώνα), Σωτίδης Χ. (Απόλλων Ζαγκλιβερίου), Καλαϊτζίδης Λ. (ΑΣ Νεάπολης), Σαράφης Α. (Αετός Βασιλικών) και Τσούπρας Δ. (Πανόραμα).

Επίσης, από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκε η ποινή αποκλεισμού για μία (1) αγωνιστική ημέρα στον αξιωματούχο – προπονητή του σωματείου «Κανονιέρηδες», Φ. Μούντα.

Στο γήπεδο Αδένδρου ο αγώνας

Θρίαμβος Παρθενίου – Ομόνοια Σταυρούπολης

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ο αγώνας του 1ου ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας Θρίαμβος Παρθενίου – Ομόνοια Σταυρούπολης θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15.00 στο γήπεδο Αδένδρου, αντί στο γήπεδο Παρθενίου. Ιατρός αγώνα: Τσαμαντουρίδης Ιωάννης.

Ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας

για το επιμορφωτικό και εκπαιδευτικό μάθημα

Ομιλητής ο Γεώργιος Μπαράς

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20.30 θα συνεχιστούν τα επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά μαθήματα διαιτητών στην αίθουσα διαλέξεων του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 17 Β, 3ος όροφος).

Στην επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών ο κ. Γεώργιος Μπαράς, εκπαιδευτής διαιτησίας και παρατηρητής διαιτησίας, θα παρουσιάσει το θέμα που θα επιλέξει η ΚΕΔ / ΕΠΟ.

Η παρουσία όλων των διαιτητών (αξιολογημένων και μη), των παρατηρητών και των εκπαιδευτών διαιτησίας στην πρώτη επιμορφωτική συγκέντρωση είναι υποχρεωτική, θα τηρηθεί παρουσιολόγιο και θα κοινοποιηθεί στην ΚΕΔ της ΕΠΟ, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας.

Εθελοντική αιμοδοσία της ΕΠΣ Μακεδονίας

το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και κατά τις ώρες 9.00 – 13.00

στο Αθλ. Κέντρο της Ενωσης στη Μίκρα

για την ενίσχυση της Τράπεζας αίματος

Η ΕΠΣ Μακεδονίας θα διενεργήσει εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και κατά τις ώρες 9.00 – 13.00 στο Αθλητικό Κέντρο της Ενωσης στη Μίκρα για 3η συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου», τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και το Γ.Σ.Ν. «424».

Όσοι και όσες δώσουν αίμα θα εγγραφούν ως μέλη στην υπάρχουσα Τράπεζα αίματος της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Εφαρμογή της οικονομικής εγκυκλίου

της αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020

Καταβολή της α’ δόσης

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας καλούνται τα σωματεία της Α1, Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας να καταθέσουν στο ταμείο της Ενωσης την α’ δόση του ποσού που τους αναλογεί από την εκχώρηση διάθεσης των εισιτηρίων, όπως υποχρεούνται σύμφωνα με την οικονομική εγκύκλιο της αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020.

Υπενθυμίζεται ότι το ποσό της α’ δόσης που αντιστοιχεί ανά σωματείο της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας είναι 125,00 ευρώ, της Α’ κατηγορίας είναι 100,00 ευρώ και της Β’ κατηγορίας είναι 25,00 ευρώ. Τα σωματεία της Γ’ κατηγορίας εξαιρούνται και δεν έχουν καμία υποχρέωση.

Ο προγραμματισμός της ΕΠΣΜ για τα πρωταθλήματα Ανδρών και Κυπέλλου

κατά την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ανακοινώνεται ο προγραμματισμός των αγώνων για τα πρωταθλήματα ανδρών και κυπέλλου κατά την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αναλυτικά θα ισχύσουν τα παρακάτω:

Μέχρι το Σαββατοκύριακο 14 – 15 Δεκεμβρίου 2019 θα προγραμματιστούν όλοι οι αγώνες ανδρών σ’ όλες τις κατηγορίες (Α1, Α’, Β’ και Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία).

Το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Δεκεμβρίου 2019 θα οριστούν ΜΟΝΟΝ οι αγώνες ανδρών της Α1, της Α’ και του 1ου, 2ου και 5ου ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες του 3ου, 4ου και 6ου ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και όλοι οι αγώνες της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Σε περίπτωση κατά την οποία θα υπάρξουν εξ’ αναβολής αγώνες στους ομίλους που δεν θα αγωνιστούν, τότε αυτοί θα οριστούν για να διεξαχθούν το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο.

Τα Σαββατοκύριακα 28 – 29 Δεκεμβρίου 2019 και 4 – 5 Ιανουαρίου 2020 ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί κανένας αγώνας σ’ όλες τις κατηγορίες (Α1, Α’, Β’, Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία).

Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες της ε’ φάσης για το 49ο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων.

Το Σαββατοκύριακο 11 – 12 Ιανουαρίου 2020 θα συνεχιστούν με ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ οι αγώνες ανδρών σ’ όλες τις κατηγορίες (Α1, Α’, Β’ και Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία).

Υποχρεωτική δήλωση στοιχείων στο Taxisnet

των στοιχείων του Προέδρου, Γεν. Γραμματέα και Ταμία των σωματείων

μέχρι 28 Νοεμβρίου 2019

Τα σωματεία είναι υποχρεωμένα σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4557/2018, όπως έχει τροποποιηθεί με το άρθρο 62 του Ν. 4607/2019, να γνωστοποιήσουν μέχρι και 28 Νοεμβρίου 2019, μέσω TAXISNET, στο Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων τα στοιχεία του Προέδρου, Γενικού Γραμματέα και Ταμία.

Σε περίπτωση μη υποβολής θα επιβληθούν οι σχετικές κυρώσεις στο σωματείο (μη  έκδοση φορολογικής ενημερότητας, χρηματικό πρόστιμο).

Δείτε Επίσης

Scroll Up