ΕΠΟ: Ανακοίνωσε τα εισητήρια, ενόψει Nations League

Συντάκτης: Share:

Η Ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για τα ερχόμενα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας για το Nations League στο “Πανθεσσαλικό Στάδιο” του Βόλου.

Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Κύπρο (9/6) και το Κόσοβο (12/6) για το Nations League. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη διάθεση των εισιτηρίων για τους φιλάθλους με τους αγώνες να διεξάγονται στο “Πανθεσσαλικό Στάδιο”.

Επίσης, πρόκειται για τους πρώτους επίσημους αγώνες του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της Εθνικής και αναμένεται να παρακολουθήσουμε τις αλλαγές που έπραξε ο Ουρουγουανός τεχνικος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Αρχίζει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τους δύο προσεχείς εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο UEFA Nations League στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου (Ελλάδα-Κύπρος 9/6 και Ελλάδα-Κόσοβο 12/6), όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει για πρώτη φορά στην Ιστορία του επίσημα παιχνίδια!

Αγοράστε μόνο ηλεκτρονικά, γρήγορα και απλά, το εισιτήριό σας και υποστηρίξτε την Εθνική Ομάδα, που θα παίξει για πρώτη φορά σε ελληνικό έδαφος υπό τις οδηγίες του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού Γουστάβο Πογέτ.

Ενηλίκων
20, 15, 10, 5 €

Παιδικό
10 (για τις θύρες των 20 € στους ενήλικες), 7,5 (για 15 €) και 5 (για 10 €).

Λόγω των ελέγχων που θα διενεργηθούν, η Ε.Π.Ο. συνιστά στους φιλάθλους να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στην εγκατάσταση για την αποφυγή ταλαιπωρίας και την έγκαιρη εισόδό τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.