ΑΕ Πυλαίας – ΑΕ Ελπίδα Τούμπας 1-3

Συντάκτης: Share:

Στο πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής κατηγορίας του πέμπτου ομίλου για την έβδομη αγωνιστική η ΑΕ Ελπίδα Τούμπας επικράτησε με 1-3 της ΑΕ Πυλαίας.

Η ομάδα της ΑΕ Ελπίδα Τούμπας άνοιξε το σκορ στο 13΄με σουτ του Ηλιάδη μέσα από την περιοχή και έκανε το 0-1. Στο 26΄ο Γαϊτανίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2 για την ΑΕ Ελπίδα Τούμπας. Στο 35΄ο Δασίλας με χτύπημα πέναλτι έκανε το 0-3 για τους φιλοξενούμενους. Στο 37΄η ΑΕ Πυλαίας μείωσε σε 1-3 με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Καλογιάννη Κωνσταντίνου. Στο 19΄ο Ντάμα και στο 65΄ο Καλογιάννης Κωνσταντίνος είχαν σουτ στο δοκάρι για την ΑΕ Πυλαίας . Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ Πυλαίας προσπάθησε να μειώσει το σκορ για να μπει στο παιχνίδι αλλά δεν τα κατάφερε με τις φάσεις που δημιούργησε. Τον αγώνα παρακολούθησαν 50 περίπου φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Αγρίμης, Πεχλεβανούδης, Τσακιρόπουλος

 

ΑΕ Πυλαίας(Γκόγκος) Σαμουλαδάς, Σίσκος Π(74΄Σίσκος Η), Καλογιάννης Α(46΄Μπιτζένης-Νίγδελης), Τζιαφερίδης, Σφηντζιώτης, Παπίλιας, Ντάμα, Καλογιάννης Κ, Κακαράκης, Νατσιόπουλος, Χρυσοστόμου

 

ΑΕ Ελπίδα Τούμπας: Μακρίδης, Πετρίνας, Γαϊτανίδης, Καράδαγλης, Κούρτης, Δασίλας, Γκένος(76΄Ανδρωνάς), Ρέμπελος, Ηλιάδης, Κουζούδης(86΄Αγορατζής), Γαλλίδης(72΄Τσατσαρώνης)

 

Η ΑΕ Πυλαίας όπως ξεκίνησε τον αγώνα

 

Η ΑΕ Ελπίδα Τούμπας όπως ξεκίνησε τον αγώνα

 

Φάση από τον αγώνα

 

Επιμέλεια: Τερζόπουλος Παναγιώτης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up