Αίολος – ΑΕ Χαριλάου Άγιος Ελευθέριος 5-3

Συντάκτης: Share:

Στο πρωτάθλημα της Β΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας του πέμπτου ομίλου για την 17η αγωνιστική ο Αίολος επικράτησε με 5-3 της ΑΕ Χαριλάου. Η ομάδα της ΑΕ Χαριλάου άνοιξε το σκορ στο 8΄με σουτ από τον Άγριο κάνωντας το 0-1. Στο  40΄ σέντρα του Σταμάτη από τα δεξιά και με κεφαλιά ο Χαλκίδης ισοφάρισε σε 1-1 για τον Αίολο. Στο 49΄ο Γεωργιάδης Ευάγγελος με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 2-1 για τον Αίολο. Στο 59΄ο Ζιούτης με σουτ ισοφάρισε σε 2-2 για την ΑΕ Χαριλάου. Στο 68΄ο Γεωργιάδης Δημήτρης με χτύπημα πέναλτι έκανε το 3-2 για τον Αίολο. Στο 78΄ο Μαρινίδης με σουτ ισοφάρισε σε 3-3 για την ΑΕ Χαριλάου. Στο 84΄ο Παπαδόπουλος Ρόμπερτ με κεφαλιά  έκανε το 4-3 για τον Αίολο. Στο 88΄ο Γεωργιάδης Ευάγγελος με σουτ  διαμόρφωσε το τελικό 5-3. Στο 80΄ο Σταμάτης αποβλήθηκε από τον Αίολο και στο 84΄ο Γρηγοριάδης αποβλήθηκε από την ΑΕ Χαριλάου Άγιος Ελευθέριος.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Βανδουλάκης,  Μερκενίδης, Παπαδοπούλου

 

Αίολος(Τανάσκος) Γαλανίκας, Σταμάτης, Παπαδόπουλος Κ, Γεωργιάδης Δ, Τσιαμαντάς, Χρυσάφης(46΄Αντωνίου), Βαχλής, Παπαδόπουλος Δ, Γεωργιάδης Ε, Χαλκίδης(57΄Παπαδόπουλος Ρ, Γρόσος(75΄Εμμανουηλίδης)

 

ΑΕ Χαριλάου(Μπεγκλής) Γαλατιανός, Καπνιάς, Τέροβα, Μπεγκλής Γ, Ταμπακού Σ, Ταμπακού Α(59΄Γρηγοριάδης), Ζιούτης, Άγριος, Μαρινίδης, Πατσιαβάς, Σταματίου(35΄Μούζας)(78΄Κατσιγιάννης)

 

Ο Αίολος όπως ξεκίνησε τον αγώνα

 

Η ΑΕ Χαριλάου Άγιος Ελευθέριος όπως ξεκίνησε τον αγώνα

 

Φάση από τον αγώνα

 

 

Επιμέλεια: Τερζόπουλος Παναγιώτης