Αποφάσεις και κλήση σε απολογία από την ΕΠΣΜ

Συντάκτης: Share:

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκε η ποινή της επίπληξης στο σωματείο, Φοίνικας Πολίχνης και η ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο στον κ. Δ. Παπαδόπουλο, Πρόεδρο του Φοίνικα Πολίχνης για δύο (2) αγώνες, ενώ καλείται σε απολογία μέσα σε τρεις (3) ημέρες το σωματείο, Νίκη Ηρακλείου.

 

Επιβολή ποινών σε ποδοσφαιριστές από την ΕΠΣΜ

 

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στους αγώνες της Τετάρτης 15 Μαϊου 2019 και του Σαββατοκύριακου 18 – 19 Μαϊου 2019.

Συγκεκριμένα αποβλήθηκαν 12 ποδοσφαιριστές από τους οποίους τρεις (3) αγωνίστηκαν στην Α1, δύο (2) στην Α’ και επτά (7) στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία και τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας οι: Πλίκας Κ. (Ιάσων Αυγής), Κουστράβας Μ. (ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας), Καραναστασιάδης Μ. (Αστέρας Αμπελοκήπων), Καρέντζος Κ. (Αναγέννηση Χαλκηδόνας), Πετρίδης Μ. (Ομόνοια Σταυρούπολης), Μαρούκης Δ. (Εθνικός Μαλγάρων), Γιαννακίδης Ν. (Δόξα Ασσήρου), Τσιόγκας Ν. (ΑΕ Φαλήρου), Αγριος Χ. (ΑΕ Χαριλάου Αγ. Ελευθέριος), Γεωργάκης Γ. (Δόξα Τριλόφου), Γεωργίου Χ. (Αχιλλέας Περαίας)

και με ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών ο:Σαββαϊδης Χ. (Καμπανιακός).

 

Επιβολή ποινών σε αξιωματούχους σωματείων από την ΕΠΣΜ

 

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκε η ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας σε πέντε (5) αξιωματούχους, ήτοι στους Γ. Ακριτόπουλο (προπονητής του Ιάσωνα Αυγής), Κ. Παντελίδη (εκπρόσωπος της Θύελλας Περιστερώνα), Β. Σταυριανίδης (βοηθός προπονητή της ΑΕ Ευόσμου), Η. Γιαννακίδη (εκπρόσωπος της ΑΕ Ευόσμου) και Π. Πετρούση (εκπρόσωπος του Μακεδονικού Μοναστηρίου) που κάθισαν στον πάγκο των ομάδων τους στους αγώνες του Σαββατοκύριακου 18 – 19 Μαϊου 2019.

Το Σάββατο 25 Μαϊου 2019 και ώρα 17.00

θα διεξαχθεί ο αγώνας

Αισχύλος Ωραιοκάστρου – Αστραπή Νεάπολης

 

Από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής play outs της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του 3ου ομίλου μεταξύ του Αισχύλου Ωραιοκάστρου και της Αστραπής Νεάπολης θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαϊου 2019 και ώρα 17.00 στο γήπεδο Ωραιοκάστρου. Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο κ. Διαμαντής Κοντός και ιατρός ο κ. Βίκτωρ Κελεσίδης.

Σε περίπτωση που προκύψει επαναληπτικός αγώνας μεταξύ των παραπάνω ομάδων αυτός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαϊου 2019 και ώρα 17.00 σε ουδέτερο γήπεδο.

 

 

Οι αγώνες της Τετάρτης 29 Μαϊου 2019

 

Από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 29 Μαϊου 2019 θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής play offs της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας (1ος, 2ος, 3ος όμιλος) και της 3ης αγωνιστικής play offs της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας (5ος, 6ος όμιλος).

 

Υποβολή δηλώσεων προσφοράς υπηρεσιών – διοριστήριο

των διαιτητών της ΕΠΣ Μακεδονίας

για την αγωνιστική περίοδο 2019- 2020

μέχρι το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 (καταληκτική ημερομηνία)

Ιατρικές εξετάσεις διαιτητών

Εθελοντική  αιμοδοσία

 

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας καλούνται όλοι οι διαιτητές Θεσσαλονίκης (εν ενεργεία και μη) να υποβάλουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ,  σύμφωνα με τον  Κανονισμό Διαιτησίας,  τις δηλώσεις προσφοράς υπηρεσιών – διοριστήριο για την αγωνιστική περίοδο   2019 – 2020.

Οι δηλώσεις μπορούν να κατατίθενται από τους διαιτητές (εν ενεργεία και μη) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σε ΔΥΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 17 Β, 3ος όροφος) μέχρι την Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 (καταληκτική ημερομηνία), καθημερινά και κατά τις ώρες 10.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00, μαζί με πρόσφατο αντίγραφο ποινικού μητρώου και με την προϋπόθεση ότι θα έχουν τακτοποιήσει προηγουμένως τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σύνδεσμο.

Σε περίπτωση που οι διαιτητές δεν υποβάλουν δήλωση προσφοράς υπηρεσιών στο παραπάνω χρονικό διάστημα δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στους αντίστοιχους πίνακες.

Επίσης, με πρωτοβουλία της διοίκησης του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης,  το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 εξασφαλίστηκε η παρουσία γιατρών (καρδιολόγος, παθολόγος, οφθαλμίατρος), προκειμένου να διενεργηθούν οι ανάλογες εξετάσεις των διαιτητών.

Ταυτόχρονα την ίδια ημέρα (8/6/2019) και κατά  τις ώρες 9.00 – 13.00 θα γίνει η ετήσια αιμοδοσία του ΣΔΠΘ. 

Δείτε Επίσης

Scroll Up