Αποφάσεις της ΕΠΣΜ που ενδιαφέρουν προπονητές ποδοσφαίρου

Συντάκτης: Share:

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας καλούνται οι προπονητές των σωματείων, που αγωνίζονται στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία και στα πρωταθλήματα Υποδομών της Ένωσης, να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους στη γραμματεία της (Τσιμισκή 31, 2ος όροφος), προκειμένου να τους εκδοθεί το Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή (εφόσον δεν έχουν προβεί στις ανάλογες ενέργειες) και για να ασκήσουν απρόσκοπτα τα καθήκοντά τους στους αγώνες του Σαββατοκύριακου 7 – 8 Σεπτεμβρίου 2019 και μετέπειτα.

Πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στη Μίκρα

η συγκέντρωση των σωματείων της Ένωσης

Κεντροανατολικής Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων «Αλέξανδρος Παπαδόπουλος» στο Αθλητικό της Κέντρο της ΕΠΣ Μακεδονίας στη Μίκρα η συγκέντρωση σωματείων της Ένωσης που εδρεύουν στην Κεντροανατολική Θεσσαλονίκη και Ανατολική Περιφέρεια, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκαν για τους ενιαίους κανόνες διεξαγωγής των αγώνων τους σ’ όλα τα κέντρα – γήπεδα στις κατηγορίες Υποδομών Κ 10 έως Κ 12.

Σεμινάριο Παρατηρητών Αγώνων

την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19.00

στην αίθουσα Τύπου του Καυτανζόγλειου Σταδίου

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19.00 στην αίθουσα Τύπου (1ος όροφος) του Καυτανζόγλειου Σταδίου η ΕΠΣ Μακεδονίας θα διοργανώσει σεμινάριο Παρατηρητών Αγώνων που ορίζονται σε αγώνες αρμοδιότητάς της. Η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική.

Συνέντευξη Τύπου της ΕΠΣ Μακεδονίας

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 12.30

στην αίθουσα συνεδρίων της Περιφέρειας Κεντρ. Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198)

 για τη συνεργασία της με την Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων «ΑRSIS»

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 12.30 στην αίθουσα συνεδρίων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198) η ΕΠΣ Μακεδονίας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να παρουσιάσει τη συνεργασία της με την Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων «ΑRSIS» και την υλοποίηση του προγράμματος κοινωνικής επανένταξης των προσφύγων μέσω του Αθλητισμού και του ποδοσφαίρου.

Συγκέντρωση των σωματείων της ΕΠΣΜ

(Δυτικής Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας)

την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19.00

στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57)

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57) του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση σωματείων της Ένωσης που εδρεύουν στη Δυτική Θεσσαλονίκη και Δυτική Περιφέρεια, προκειμένου να ενημερωθούν για τους ενιαίους κανόνες διεξαγωγής των αγώνων τους σ’ όλα τα κέντρα – γήπεδα στις κατηγορίες Υποδομών Κ 10 έως Κ 12.

 

 


Δείτε Επίσης

Scroll Up