Δόξα Αγίου Παύλου – ΜΑΣ Αγχιάλου 0-2

Συντάκτης: Share:
Δόξα Αγίου Παύλου - ΜΑΣ Αγχιάλου  0-2

Στο πρωτάθλημα της Α΄Ερασιτεχνικής κατηγορίας του πρώτου ομίλου για τη δωδέκατη αγωνιστική η ομάδα της Αγχιάλου επικράτησε με 0-2 της Δόξας Αγίου Παύλου.

Η Αγχίαλος άνοιξε το σκορ στο 17΄με σουτ  ο Αρβανιτίδης έκανε το 0-1. Στο 30΄ ο Μυλωνάς για τη Δόξα Αγίου Παύλου έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά σουτ του Δέδα απέκρουσε ο Ζγουρίδης. Στο 44΄ο Σαράντης Δημήτριος του Αποστόλου για την Αγχίαλο σούταρε από τα δεξιά η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Παπόγλου. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 69΄ο Σαράντης Δημήτριος του Αποστόλου  μέσα από την περιοχή από τα δεξιά σούταρε και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παράθυρο του Παπόγλου και έκανε το 0-2 για την Αγχίαλο.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παπαδόπουλος Γ, Καφτεράνης, Τσιώνης

 

Δόξα Αγίου Παύλου(Πασχόπουλος) Παπόγλου, Σαμαρίνας(46΄Μεταλίδης), Μάλαμας, Πλακίδας, Μουμτζής(46΄Μαυρουδής), Μουζακίδης, Δέδας, Κόβλακας, Μουρατίδης, Γεωργάτος(59΄Κατσαρός), Μυλωνάς

 

ΜΑΣ Αγχιάλου(Αντωνιάδης) Ζγουρίδης, Δαλκίδης, Delilai, Σαράντης Λεωνίδας του Βασιλείου, Σαράντης Δημήτριος του Βασιλείου, Kondi, Σαράντης Δημήτριος του Αποστόλου(89΄Αθανασίου), Παπαδόπουλος, Ιωάννου, Αρβανιτίδης, Kokoshi(86΄Ζάραρης)

 

Δόξα Αγίου Παύλου - ΜΑΣ Αγχιάλου  0-2
Η Δόξα Αγίου Παύλου όπως ξεκίνησε τον αγώνα

 

Δόξα Αγίου Παύλου - ΜΑΣ Αγχιάλου  0-2
Η Αγχίαλος όπως ξεκίνησε τον αγώνα

 

Δόξα Αγίου Παύλου - ΜΑΣ Αγχιάλου  0-2
Φάση από τον αγώνα

 

 

Επιμέλεια: Τερζόπουλος Παναγιώτης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll Up