Εκδηλώσεις στη μνήμη του Λώλου Χασεκίδη στη Μίκρα!

Συντάκτης: Share:
Εκδηλώσεις στη μνήμη του Λώλου Χασεκίδη στη Μίκρα!

Η ΕΠΣ Μακεδονίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18.00 στην αίθουσα διαλέξεων «Αλέξανδρος Παπαδόπουλος» του Αθλητικού Κέντρου της Ένωσης στη Μίκρα θα παρουσιάσει το θέμα: «Δωρεά μυελού των οστών». Για το θέμα θα μιλήσουν οι υπεύθυνοι – ες του Κέντρου Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Η συγκεκριμένη παρουσίαση εντάσσεται στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων που είναι αφιερωμένες στη μνήμη του ιδρυτή του Συλλόγου Βετεράνων και Προέδρου του ΔΣ αυτού επί 27 συναπτά έτη, Θόδωρου (Λώλου) Χασεκίδη, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από τον θάνατο του.

Την ίδια ημέρα (25/11) και ώρα 16.00 στο γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣΜ στη Μίκρα θα διεξαχθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων, του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Αρη.

Επίσης, θα τιμηθεί ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Αστέριος Δεληγιάννης, για την επί πολλά έτη υποστήριξη του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης, με την ιδιότητα του Διευθυντή του Εργαστηρίου Αθλητιατρικής της ΣΕΦΑΑ. 

Εκδηλώσεις στη μνήμη του Λώλου Χασεκίδη στη Μίκρα!

Scroll Up