Επιβολή ποινών σε ποδοσφαιριστές από την ΕΠΣΜ

Συντάκτης: Share:

Απόφαση της ΕΠΣΜ

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκε η ποινή της επίπληξης στo σωματείo, Αετός Βασιλικών.

Επιβολή ποινών σε ποδοσφαιριστές από την ΕΠΣΜ

 

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στους αγώνες της Τετάρτης 6 Μαρτίου 2019 και του Σαββατοκύριακου 9 – 10 Μαρτίου 2019.

Συγκεκριμένα αποβλήθηκαν 6 ποδοσφαιριστές (3 στο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων, 1 στην Α1 και 2 στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία) οι οποίοι αγωνίστηκαν και τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας οι: Τσουκάνης Σ. (Μακεδονικός), Αχαλινόπουλος Κ. (Θερμαϊκός Θέρμης), Συρόπουλος Α. (Ποσειδώνας Μηχανιώνας), Προδρομίδης Β. (ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας), Δενδρινός Δ. (Ατρόμητος Πλαγιαρίου), Τσούλφας Κ. (Νίκη Κερασιάς).

 

Επιβολή ποινών σε αξιωματούχους σωματείων από την ΕΠΣΜ

 

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε αξιωματούχους σωματείων που κάθισαν στους πάγκους των ομάδων στους αγώνες της Τετάρτης 6 Μαρτίου 2019 και του Σαββατοκύριακου 9 – 10 Μαρτίου 2019.

Συγκεκριμένα αποβλήθηκαν 2 αξιωματούχοι σωματείων (1 στο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων και 1 στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία και), είχαν δηλωθεί σε Φ.Α., καθόταν στον πάγκο των ομάδων τους και τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας οι κ. Γ. Παυλάκος (εκπρόσωπος του Μακεδονικού) και Δ. Τζιώτης (εκπρόσωπος της ΠΑΕ Τερψιθέας Ευαγγελίστριας).

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 και ώρα 20.00

στο ξενοδοχείο «Porto Palace»

η απονομή διπλωμάτων στους νέους διαιτητές

της Σχολής Διαιτητών «Γιώργος Λυσαρίδης»

 

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 και ώρα 20.00 στην αίθουσα «Timber» του ξενοδοχείου «Porto Palace» θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την απονομή διπλωμάτων στους νέους διαιτητές που αποφοίτησαν από τη Σχολή Διαιτησίας «Γιώργος Λυσαρίδης» η οποία λειτούργησε με ευθύνη της Ενωσης και σε συνεργασία με ΣΔΠΘ.

Δείτε Επίσης

Scroll Up