ΕΠΣΜ: Αρχίζει το πρωτάθλημα Κορασίδων: Άρης-Λέοντες!

Συντάκτης: Share:

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα κορασίδων

Το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 και ώρα 13.00 στο γήπεδο Λεόντων

Στο επίκεντρο ο αγώνας ΑΣ Αρης – ΑΟ Λέοντες

Η ΕΠΣ Μακεδονίας για πρώτη φορά στην 35χρονη διοργάνωση πρωταθλημάτων Υποδομών διοργανώνει το 1ο πρωτάθλημα κορασίδων με ποδοσφαιρίστριες που γεννήθηκαν το έτος 2002 και νεότερες, ενώ οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν περιοριστικά και δύο ποδοσφαιρίστριες οι οποίες γεννήθηκαν το έτος 2001.
Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν οι ομάδες, Μέντεκας Καλαμαριάς, Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου, ΑΣ Αρης Θεσσαλονίκης, ΑΟ Λέοντες και Μπόκα Ακάντεμη Αγχιάλου. Το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 και ώρα 13.00 στο γήπεδο των Λεόντων θα γίνει η σέντρα στον αγώνα κορασίδων μεταξύ των ομάδων του Αρη Θεσσαλονίκης και των Λεόντων όπου αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών και να συμβάλει στην ανάπτυξη και την πρόοδο του γυναικείου ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη.

ΕΠΣ Μακεδονίας: 30 χρόνια Αθλητικό Κέντρο στη Μίκρα

Επετειακή εκδήλωση

τη Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 και ώρα 17.00

Συγκέντρωση τροφίμων ή ειδών πρώτης ανάγκης

Τη Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 και ώρα 17.00 η ΕΠΣ Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει επετειακή εκδήλωση στο Αθλητικό της Κέντρο στη Μίκρα, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την έναρξη της κατασκευής του και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Θεόδωρου Πάντσιου, ενός εκ των πρωτεργατών υλοποίησης αυτού του μεγαλεπήβολου έργου που βοήθησε τα μέγιστα  στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη και στην ανάδειξη πολλών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 17.30 μ’ ένα ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της μικτής ομάδας της ΕΠΣ Μακεδονίας η οποία θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν αγωνίστηκαν με τα χρώματα της Ένωσης και της ομάδας Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια στην αίθουσα διαλέξεων «Αλέξανδρος Παπαδόπουλος» θα γίνει παρουσίαση της 30χρονης λειτουργίας του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣ Μακεδονίας, των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που βοήθησαν στην ολοκλήρωση της κατασκευής του και ειδική αναφορά στο Θεόδωρο Πάντσιο που συνέβαλε στην αποπεράτωση του έργου.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα συγκεντρωθούν τρόφιμα ή είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να δοθούν σε συλλόγους με έντονο κοινωνικό έργο τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

23Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εντυπωσιακή επικράτηση του Μ. Αλέξανδρου

 

Ο Μ. Αλέξανδρος έκανε αίσθηση πέντε αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του 2ου ομίλου του 23ου Πρωταθλήματος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης κερδίζοντας με το εντυπωσιακό σκορ 8-1 το πρωτοπόρο Διοικητήριο και διαμόρφωσε νέα δεδομένα στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης όπου τη διεκδικούν πέντε μνηστήρες, ενώ το Ανατολικό εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα στον 1ο όμιλο έχοντας διαφορά εννέα βαθμών από τον Εύοσμο.

Αναλυτικά την 17η αγωνιστική σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ(17η αγωνιστική)

————————————-

ΕΡΓ.Δ.ΕΥΟΣΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΟΥ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ           0-3

ΣΙΝΔΟΣ – ΜΕΝΕΜΕΝΗ                                                      3-0 α.α.

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ – ΕΥΟΣΜΟΣ                                ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

ΑΕ Αμπελοκήπων – ΧΑΛΑΣΤΡΑ                                    6-2

ΡΕΠΟ: ΠΟΛΙΧΝΗ

ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ(17η αγωνιστική)

————————————-

ΟΥΛΩΦ ΠΑΛΜΕ – ΔΕΗ                                          ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

ΦΑΛΗΡΟ – ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ                                                      3-2

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ                                  8-1

ΘΕΡΜΗ – ΣΥΚΙΕΣ                                                    ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

ΒΥΣΩΝΕΣ – ΠΕΡΑΙΑ                                                          1-1

ΡΕΠΟ:ΔΟΞΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ (12η αγωνιστική – ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ)

————————————-

Δόξα Αγ.Παύλου – ΘΕΡΜΗ                                                 1-0

Δείτε Επίσης

Scroll Up