ΕΠΣΜ: Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων συμμετοχής

Συντάκτης: Share:

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι δίνεται παράταση στην προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 και Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, όπως και στο κύπελλο ερασιτεχνικών ομάδων «Σταύρος Ρεπανάς» για τα σωματεία όλων των κατηγοριών και των ερασιτεχνικών ομάδων των ΠΑΕ μέχρι την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021.

Υπενθυμίζεται ότι τα σωματεία που υπέβαλαν δήλωση συμμετοχής την περσινή αγωνιστική περίοδο και θα υποβάλουν και τη φετινή περίοδο δεν έχουν υποχρέωση να καταθέσουν παράβολο συμμετοχής, ούτε στο πρωτάθλημα, ούτε στο κύπελλο. Το ίδιο ισχύει και για τα ανενεργά σωματεία που θα καταθέσουν δήλωση συμμετοχής και όσα επαναδραστηροποιήθηκαν την περσινή περίοδο, 2020-2021.

 

Για τα σωματεία της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας η προθεσμία υποβολής δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα λήγει την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021.

 

Οι προκηρύξεις του κυπέλλου «Σταύρος Ρεπανάς» και των πρωταθλημάτων Α1, Α’, Β’ και Γ’ κατηγορίας, περ. 2021-2022, έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας www.epsm.gr και στο πεδίο «Έγγραφα & Υποδείγματα», όπως και οι δηλώσεις συμμετοχής οι οποίος υποβάλλονται ηλεκτρονικά.

 

Επίσης, επισημαίνεται στα σωματεία ότι άμεσα πρέπει να αντικαταστήσουν και να επανεκδώσουν τα παλιά δελτία αορίστου χρόνου (πορτοκαλί χρώματος) σε νέα δελτία ορισμένου χρόνου (άσπρου χρώματος), γιατί σε διαφορετική περίπτωση οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν δικαίωμα ν’ αγωνιστούν σε κανένα αγώνα.