ΕΠΣΜ: Τα στατιστικά του πρωταθλήματος παλαιμάχων

Συντάκτης: Share:

Η πρωταθλήτρια ομάδα του 1ου ομίλου «Ανατολικό» και η πρωταθλήτρια του 2ου ομίλου «Φάληρο» θα βρεθούν αντιμέτωπες στον τελικό αγώνα για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή του 23ου Πρωταθλήματος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 και ώρα 19.00 στο Δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων (πλαστικό).

Στη φετινή διοργάνωση έλαβαν μέρος 20 ομάδες παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, οι οποίες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους:

1ος όμιλος (Δυτικά): Ανατολικό, Πολίχνη, Εύοσμος, Μενεμένη, Ωραιόκαστρο, ΑΕ Αμπελοκήπων, Σίνδος, Εργ. Δημ. Ευόσμου Κορδελιού, Χαλάστρα.

2ος όμιλος (Ανατολικά): Φάληρο, Μέγας Αλέξανδρος, Διοικητήριο, Βύσωνες, Δόξα Αγίου Παύλου, Θέρμη, Περαία, Συκιές, Γαλιλαίος, Δ.Ε.Η., Ούλωφ Πάλμε.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της κανονικής διάρκειας του 23ου Πρωταθλήματος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης το Ανατολικό το οποίο συμμετείχε στον 1ο όμιλο τερμάτισε στην πρώτη θέση συγκεντρώνοντας 36 βαθμούς έναντι του Ευόσμου που συγκέντρωσε 26 βαθμούς, καταγράφοντας στο ενεργητικό του 10 νίκες, 6 ισοπαλίες και καμία ήττα, ενώ σημείωσε 44 τέρματα και δέχτηκε 21.

Από την άλλη πλευρά το Φάληρο που συμμετείχε στο 2ο όμιλο τερμάτισε στην πρώτη θέση συγκεντρώνοντας 47 βαθμούς έναντι του Μ. Αλεξάνδρου που συγκέντρωσε 45 βαθμούς, καταγράφοντας στο ενεργητικό του 15 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ σημείωσε 64 τέρματα και δέχτηκε 25.

Δείτε Επίσης

Scroll Up