Η κλήρωση της ΕΠΟ για τις μικτές Ενώσεων Κ14 και άλλες ανακοινώσεις της ΕΠΣΜ

Συντάκτης: Share:
Στους "8" η μικτή Κ14 της ΕΠΣ Μακεδονίας! (vid και pic)

Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκε η κλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στις κατηγορίες Κ 14 (Παίδων) και Κ 16 (Νέων).

Αναλυτικά από την κληρωτίδα προέκυψαν τα παρακάτω ζευγάρια:

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ 14 (ΠΑΙΔΩΝ)

 

ΕΠΣ Αχαϊας – ΕΠΣ Ξάνθης (1.5.2019 και ώρα 10.00 στο Δημ. Γηπ. Νεάπολης Βόλου)

ΕΠΣ Πειραιά – ΕΠΣ Μακεδονίας (1.5.2019 και ώρα 10.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο)

 

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ 16 (ΝΕΩΝ)

 

ΕΠΣ Αχαϊας – ΕΠΣ Χανίων (1.5.2019 και ώρα 13.00 στο Δημ. Γηπ. Νεάπολης Βόλου)

ΕΠΣ Σερρών – ΕΠΣ Ηρακλείου (1.5.2019 και ώρα 13.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο)

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ 14 (ΠΑΙΔΩΝ)

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

 

Ηττημένη ομάδα: ΕΠΣ Πειραιά – ΕΠΣ Μακεδονίας –

Ηττημένη ομάδα: ΕΠΣ Αχαϊας – ΕΠΣ Ξάνθης (4.5.2019 και ώρα 10.00 στο Δημ. Γηπ. Νεάπολης Βόλου)

 

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

 

Νικήτρια ομάδα: ΕΠΣ Πειραιά – ΕΠΣ Μακεδονίας –

Νικήτρια ομάδα: ΕΠΣ Αχαϊας – ΕΠΣ Ξάνθης (4.5.2019 και ώρα 16.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο)

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ 16 (ΝΕΩΝ)

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

 

Ηττημένη ομάδα: ΕΠΣ Σερρών – ΕΠΣ Ηρακλείου –

Ηττημένη ομάδα: ΕΠΣ Αχαϊας – ΕΠΣ Χανίων (4.5.2019 και ώρα 13.00 στο Δημ. Γηπ. Νεάπολης Βόλου)

Νικήτρια ομάδα: ΕΠΣ Σερρών – ΕΠΣ Ηρακλείου –

Νικήτρια ομάδα: ΕΠΣ Αχαϊας – ΕΠΣ Χανίων (4.5.2019 και ώρα 19.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο)

 

Επιβολή ποινών σε ποδοσφαιριστές από την ΕΠΣΜ

 

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στους αγώνες του Σαββατοκύριακου 6 – 7 Απριλίου 2019.

Συγκεκριμένα αποβλήθηκαν 16 ποδοσφαιριστές (7 στην Α’ και 9 στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία) οι οποίοι αγωνίστηκαν και τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας οι: Αραμπατζούδης Χ. (Δόξα Πενταλόφου), Καραμπάσης Ε. (Αξιός Ανατολικού), Τσακιρίδης Π. (Αίας Ευόσμου), Πέλεκας Σ. (Αναγέννηση Ρυσίου), Τσατσαρώνης Χ. (Εθνικός Πυλαίας), Ναλμπάντης Χ. (ΠΑΟ Νέων Επιβατών), Σακκαλής Κ. (Ποσειδώνας Καλαμαριάς), Νέδος Γ. (Όλυμπος Δενδροποτάμου), Αβλαστιμίδης Ν. (Μαγνησιακός Ιωνίας), Καλλιανίδης Γ. (Εθνικός Μετεώρων), Βραμπάκης Π. (Ακαδ. Ποδ. Γ. Κούδας), Βήττας Ν. (Μ. Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου), Παρασκευόπουλος Σ. (Εθνικός Αστέρας), Μακρόπουλος Δ. (Δόξα Δρυμού), Μπαράς Α. (Ατρόμητος Αγίας Παρασκευής), Αγριος Χ. (ΑΕ Χαριλάου Αγιος Ελευθέριος).

            Επιβολή ποινών σε αξιωματούχους σωματείων από την ΕΠΣΜ

 

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε αξιωματούχους σωματείων που κάθισαν στους πάγκους των ομάδων στους αγώνες του Σαββατοκύριακου 6 – 7 Απριλίου 2019.

Συγκεκριμένα αποβλήθηκαν 7 αξιωματούχοι σωματείων (5 στην Α’ και 2 στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία), είχαν δηλωθεί σε Φ.Α., καθόταν στον πάγκο των ομάδων τους και τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας οι κ. Κ. Κορμαρής (προπονητής του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου), Α. Καραμπάς (προπονητής της Δόξας Αγίου Παύλου), Ν. Μίντης (προπονητής του Κεραυνού Ωραιοκάστρου), Ι. Χωλίδης (προπονητής του ΠΑΟ Ξυλούπολης), Ε. Ιωαννίδης (προπονητής του Μ. Αλέξανδρου Καλοχωρίου), Γ. Μωϋσιάδης προπονητής του Ιωάννη Παπάφη)

και με ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών ο κ. Γ. Γεωργιάδης (εκπρόσωπος του ΓΣ Ηλιούπολης).

 

Κατακύρωση αγώνα

ΣΑΝΤΟΣ Πανοράματος – ΠΑΟ Καρτερών

 

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι :

Α.        Ο αγώνας ΣΑΝΤΟΣ Πανοράματος – ΠΑΟ Καρτερών, ο οποίος δεν τελέσθηκε επειδή το σωματείο, ΣΑΝΤΟΣ Πανοράματος, δήλωσε αδυναμία να κατέλθει στον αγώνα, κατακυρώνεται στο σωματείο, ΠΑΟ Καρτερών με τέρματα 3-0 και μηδενίζεται το σωματείο, ΣΑΝΤΟΣ Πανοράματος με τέρματα 0-3.

Από το σωματείο, ΣΑΝΤΟΣ Πανοράματος, που κρίθηκε υπαίτιο για τη μη διεξαγωγή του αγώνα, αφαιρούνται τρεις βαθμοί (-3) από το τρέχον πρωτάθλημα αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

Ματαίωση του αγώνα

Μ. Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου – Ενωση Συκεών

 

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ματαιώνεται ο αγώνας του 3ου ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας Μ. Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου – Ενωση Συκέων που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 και ώρα 17.00 στο γήπεδο Μελισσοχωρίου, λόγω αδυναμίας του φιλοξενούμενου σωματείου ν’ αγωνιστεί στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 17.30

εμβόλιμη αγωνιστική

στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία και στον 3ο όμιλο της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας

 

Από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 17.30 θα πραγματοποιηθεί εμβόλιμη αγωνιστική στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία (28η αγωνιστική) και στον 3ο όμιλο της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας (27η αγωνιστική).

 

Ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας

για το επιμορφωτικό και εκπαιδευτικό μάθημα

Ομιλητής ο Βασίλης Σταμούλης

 

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 και ώρα 20.30 συνεχίζονται τα επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά μαθήματα διαιτητών στην αίθουσα διαλέξεων του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 17 Β, 3ος όροφος).

Στην επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών ο εκπαιδευτής διαιτησίας κ. Βασίλης Σταμούλης θα παρουσιάσει το θέμα που θα επιλέξει η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Η παρουσία όλων των διαιτητών (αξιολογημένων και μη) και των παρατηρητών διαιτησίας στην επιμορφωτική συγκέντρωση είναι υποχρεωτική, θα τηρηθεί παρουσιολόγιο και θα κοινοποιηθεί στην ΚΕΔ της ΕΠΟ, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας.

 

Η κλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης

του 4ου Κυπέλλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών

της ΕΠΣ Μακεδονίας

τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 και ώρα 15.30

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 και ώρα 15.30 στα γραφεία της (Τσιμισκή 31, 2ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης του 4ου Κυπέλλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης, που διοργανώνει η ΕΠΣ Μακεδονίας. Καλούνται οι ομάδες του Ανατολικού, των Συκεών, του Φαλήρου και του Ωραιοκάστρου που προκρίθηκαν στους «4» να παρευρεθούν στην κλήρωση.

 

Η κλήρωση των αγώνων των πρωταθλημάτων Υποδομών

της ΕΠΣ Μακεδονίας

για τη φάση των «8»

την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 και ώρα 14.30

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι η κλήρωση των αγώνων της φάσης των «8» ομάδων για τα πρωταθλήματα Υποδομών της Ένωσης στις κατηγορίες Κ 17, Κ 16, Κ 15, Κ 14 και Κ 13 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 στα γραφεία της (Τσιμισκή 31, 2ος όροφος) και ώρα 14.30, αρχής γενομένης από την Κ 17 και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες κληρώσεις ανά δεκαπέντε λεπτά.

Καλούνται τα σωματεία που θα προκριθούν στη φάση των «8» ομάδων να παρευρεθούν στην κλήρωση.

Scroll Up