Κατακύρωση αγώνα στην Νίκη Ηρακλείου

Συντάκτης: Share:

Την κατοχυρώσει του αγώνα ανάμεσα στην Νίκη Ηρακλείου και τη Δόξα Ασσήρου στους γηπεδούχους  ανακοίνωσε η ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο αγώνας play off της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας Νίκη Ηρακλείου – Δόξα Ασσήρου, ο οποίος διακόπηκε στο 111’ και ενώ το σκορ ήταν 4-2, επειδή το σωματείο, Δόξα Ασσήρου αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, κατακυρώνεται στο σωματείο, Νίκη Ηρακλείου με τέρματα 3-0 και μηδενίζεται το σωματείο, Δόξα Ασσήρου με τέρματα 0-3.

Από το σωματείο, Δόξα Ασσήρου το οποίο  είναι υπαίτιο της διακοπής (άρθρο 21 παρ. 3 περ. ΙΙε’ του ΚΑΠ), ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ και του ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ πέντε (-5) βαθμοί από το πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020. Η προβλεπόμενη ποινή της αφαίρεσης των πέντε (-5) βαθμών από το πρωτάθλημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου δεν επιβάλλεται καθώς πρόκειται για αγώνα play off ανόδου – αγώνες νοκ άουτ (παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας), σύμφωνα με το άρθρο 20 ΚΑΠ και το άρθρο 25 παρ. 3 της συμπληρωματικής προκήρυξης των πρωταθλημάτων της Ε.ΠΣ.Μ., αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Δείτε Επίσης

Scroll Up