Μέχρι αύριο η έκδοση των Δελτίων Πιστοποίησης Προπονητή από την ΕΠΣΜ

Συντάκτης: Share:

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι όσοι προπονητές των σωματείων της Α1 και της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, που θ’ αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο 25 – 26 Σεπτεμβρίου 2021, δεν έχουν καταθέσει τα δικαιολογητικά τους για να εκδοθεί το Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή οφείλουν να τα καταθέσουν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021.

Το Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή, είναι ονομαστικό και αναγράφει το Ερασιτεχνικό Ποδοσφαιρικό Σωματείο που ανήκει ο προπονητής. Το δελτίο εκδίδεται μια φορά ανά αγωνιστική περίοδο, και το κόστος επιβαρύνει τον προπονητή.

Επισημαίνεται στους προπονητές ότι απαλλάσσονται από την καταβολή παράβολου όσοι εξ αυτών παραμένουν στο ΙΔΙΟ σωματείο σε σύγκριση με την περσινή αγωνιστική περίοδο (εφόσον είχε εκδοθεί το αντίστοιχο Δελτίο Πιστοποίησης).

Όσοι προπονητές δεν διαθέτουν Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή, δεν μπορούν να καθίσουν στον πάγκο των ομάδων τους, ούτε κανένα άλλο φυσικό πρόσωπο μπορεί να δίνει οδηγίες από την τεχνική περιοχή.

Η προσέλευση των προπονητών στην ΕΠΣΜ γίνεται ΜΟΝΟΝ κατόπιν ραντεβού, οι οποίοι πρέπει να αποστέλλουν e-mail (info@epsm.gr, kitsou@epsm.gr) ή μήνυμα στο  inbοx του fb της ΕΠΣΜ https://www.facebook.com/enosipodosfairikonsomateionmakednias/inbox) ή να επικοινωνούν με τη γραμματεία της ΕΠΣΜ (τηλ. 2310284285, εσωτ. 0), αναφέροντας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το ονοματεπώνυμο και  την ιδιότητά τους.

Η υποβολή των δικαιολογητικών από τους προπονητές (πρώτοι ή βοηθοί ή φυσικής κατάστασης ή τερματοφυλάκων) δύναται να γίνει με email (mavridisd@epsm.gr),  τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου (για κάθε κατηγορία πρωταθλήματος ξεχωριστά).  Όλα  τα έγγραφα θα πρέπει να είναι ευκρινή και ΜΟΝΟΝ σε μορφή αρχείου PDF, ενώ η φωτογραφία αυστηρά σε μορφή JPG.

 

ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ:

1)         Αίτηση του σωματείου.

2)         Έγχρωμο αντίγραφο ταυτότητας τριετίας προπονητή UEFA/ΕΠΟ, με ημερομηνία λήξης  31/12/2021.

3)         Μία (1) έγχρωμη φωτογραφία.

4)         Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα ή ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr, όπου ο προπονητής θα βεβαιώνει ότι «δεν εμπίπτω στα κωλύματα που προβλέπονται από το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και αποδέχομαι  στο σύνολό τους  όλες  τις διατάξεις του Καταστατικού και των Κανονισμών της ΕΠΟ.

5)         Αντίγραφο Ιδιωτικού Συμφωνητικού μεταξύ σωματείου-προπονητή (σφραγισμένο και θεωρημένο για το γνήσιο της υπογραφής του εκάστοτε προπονητή/βοηθού προπονητή).

6)         Επίσημο αποδεικτικό υποβολής του Ιδιωτικού Συμφωνητικού μέσω TAXIS (Κατάσταση Συμφωνητικών με καταγεγραμμένη την αντίστοιχη ειδικότητα συνοδευόμενη με το αποδεικτικό οριστικής υποβολής της).

7)         Βεβαίωση αναγνωρισμένου από την Π.Ε.Π.Π. Συνδέσμου Προπονητών ότι ο προπονητής είναι ενεργό μέλος του (με πρόσφατη ημερομηνία).

8)         Παράβολο 75,00 € (πληρωμή στο ταμείο της Ε.Π.Σ.Μ. ή μέσω κατάθεσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ε.Π.Σ.Μ. : ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR48 0172 2360 0052 3602 1796 699, ΕΘΝΙΚΗ: GR34 0110 5400 0000 5402 0356 009. Στην περίπτωση αυτή απαιτείται το αποδεικτικό της κατάθεσης).

9)         Υπογεγραμμένη και θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, υπεύθυνη δήλωση Πράξης Συναίνεσης (εφόσον δεν έχει ήδη κατατεθεί στην Ε.Π.Σ.Μ.).

Τα υποδείγματα έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο της Ένωσης (www.epsm.gr) και στο πεδίο «Έγγραφα & υποδείγματα».