Οι σημερινές αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΠΣΜ-Πότε θα γίνει το Super cup

Συντάκτης: Share:

Στο τακτικό διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Μακεδονίας της Τετάρτης 21 Αυγούστου 2019 αποφασιστήκαν τα παρακάτω:

1. Εγκριση της συμπληρωματικής προκήρυξης πρωταθλημάτων αγων. περ. 2019 – 2020, του τρόπου διεξαγωγής των πρωταθλημάτων σ’ όλες τις κατηγορίες και ο σχεδιασμός συγκρότησης των ομίλων σ’ όλες τις κατηγορίες.

2. Η διεξαγωγή του αγώνα Super Cup μεταξύ του πρωταθλητή της Α1, Ποσειδώνα Μηχανιώνας και του κυπελλούχου της Ένωσης, Θερμαϊκού Θέρμης την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019. Στο συγκεκριμένο αγώνα θα υπάρχει εισιτήριο γενικής εισόδου στο γήπεδο αξίας 5,00 ευρώ και όλα τα έσοδα από το SUPER CUP 2019 θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό που δημιούργησε η ΕΠΣΜ για την κάλυψη μέρος του κόστους των χειρουργικών επεμβάσεων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα ανδρών αρμοδιότητάς της Ένωσης.

3. Θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια διαιτησίας για τους νέους κανόνες παιχνιδιού, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 και ώρα 20.30 στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, σε εκπροσώπους σωματείων, σε προπονητές, σε αρχηγούς ομάδων και σε εκπροσώπους των ΜΜΕ.

4. Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 και ώρα 19.30 στο ξενοδοχείο  «Μediterranean Palace» θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των αγώνων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Μακεδονίας για την Α1, Α’ και Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

 

5. Η κλήρωση των αγώνων για το πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας μετατίθεται να πραγματοποιηθεί αργότερα. Η ημέρα και η ώρα διεξαγωγής της θα αποφασιστεί με νεώτερη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.

6. Θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) σε προπονητές.

7. Εγγραφή του νέου σωματείου «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΟΚ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ» στα μητρώα της ΕΠΣΜ.

Δείτε Επίσης

Scroll Up