Προς σωματεία ΕΠΣΜ: Τότε θα γίνουν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων…

Συντάκτης: Share:

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των αγώνων των πρωταθλημάτων της στην αίθουσα «Δίας» (7ος όροφος) του ξενοδοχείου «Μediterranean Palace» (Σαλαμίνος 3 και Καρατάσσου), απέναντι από την Κεντρική πύλη του λιμανιού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις στους προπονητές όλων των σωματείων που προβιβάστηκαν σε ανώτερη κατηγορία και στους πρώτους σκόρερ ανά κατηγορία.

Συγκεκριμένα θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις στους παρακάτω προπονητές και στους εκτελούντες χρέη προπονητή:

Α. Στους Γεώργιο Αμανατίδη και Βασίλη Μπούρκα, για τη συμβολή τους στην άνοδο του Ποσειδώνα Μηχανιώνας και του Θερμαϊκού Θέρμης στη Γ’ Εθνική.

Β. Στους Γεώργιο Σαββόγλου, Ευάγγελο Μαυροβουνιώτη, Κωνσταντίνο Γαλτσίδη, Ευστράτιο Θαναηλάκη, Ιορδάνη Χολίδη και Μιχάλη Σαλέπη, για τη συμβολή τους στην άνοδο του Ιωνικού, του Παύλου Μελά, του Ποσειδώνα Καλαμαριάς, της Αναγέννησης Χαλκηδόνας, του ΠΑΟ Ξυλούπολης και του ΠΑΟ Νέων Επιβατών, αντίστοιχα, στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία.

Γ. Στους Εμμανουήλ Ιωαννίδη, Βασίλη Σταυριανίδη, Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, Θωμά Ματελόπουλο, Νεόφυτο Ξανθόπουλο, Παναγιώτη Μαϊνα, Δημήτριο Χρήστου, Ιωάννη Κουκούλη και Κυριάκο Μπιμπισίδη  για τη συμβολή τους στην άνοδο του Μ. Αλέξανδρου Καλοχωρίου, των Ελπίδων ΑΕ Ευόμου, της Νέας Γενεάς Ασβεστοχωρίου, του Διγενή Κρυονερίου, της ΑΕ Καλλιθέας Παν. Φανερωμένη, του Αριστοτέλη, του ΜΑΣ Αγχιάλου, της Νίκης Ηρακλείου και του Ατρόμητου Αγίου Αντωνίου, αντίστοιχα, στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Και Δ. Στους Κωνσταντίνο Μίκρα, Γεώργιο Παπαδόπουλο, Γεώργιο Χαριζάνο, Γεώργιο Τοπουζίδη, Βασίλη Αμδάκη, Κωνσταντίνο Σαντίκογλου, Κυριάκο Χαλκιά, Σπύρο Αμανατίδη και Βασίλη Κιλπακίδη για τη συμβολή τους στην άνοδο του Σμυρναϊκού Βαθυλάκου, του Πυρσού Θεσσαλονίκης, της Αναγέννησης Αγίου Ιωάννη, της Δόξας Γερακαρούς, του Ατρόμητου Φιλαδέλφειας, του Μ. Αλέξανδρου Ελλήνων, των Ελπίδων Φοίνικα 2011, του Μακεδώνα Ευόσμου και του Μ. Αλέξανδρου Ν. Απολλωνίας, αντίστοιχα, στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Ταυτόχρονα, θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναδείχτηκαν πρώτοι σκόρερ των ομάδων τους στην κατηγορία που αγωνίστηκαν την περίοδο 2018 – 2019:

Α. Στον Μιχάλη Ξανθόπουλο του Ποσειδώνα Μηχανιώνας ο οποίος αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία καθώς σημείωσε 22 γκολ.

Β. Στον Νικόλαο Ράπτη του Εθνικού Πυλαίας ο οποίος αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία καθώς σημείωσε 28 γκολ.

Γ. Στον Ιορδάνη Κούκλη του Ατρόμητου Αγίου Αντωνίου ο οποίος αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία καθώς σημείωσε συνολικά 29 γκολ (24 στην κανονική διάρκεια των αγώνων και 5 στα play off) και

Δ. Στον Σάββα Γεωργή του Μ. Αλέξανδρου Ελλήνων ο οποίος αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία καθώς σημείωσε συνολικά 27 γκολ (19 στην κανονική διάρκεια των αγώνων και 8 στα play off).

Επίσης, θα διενεργηθεί κλήρωση για την εκλογή εκπροσώπων των σωματείων (ένας ανά κατηγορία) οι οποίοι θα συγκροτήσουν την Επιτροπή ελέγχου υλοποίησης του  προγράμματος αρωγής και βοήθειας ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα ανδρικά πρωταθλήματα αρμοδιότητάς της ΕΠΣΜ και κάλυψης εξόδων για χειρουργικές επεμβάσεις κατά την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020.

Καλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων να παρευρεθούν στην κλήρωση.

Δείτε Επίσης

Scroll Up