Σημαντικές ανακοινώσεις της ΕΠΣΜ για τα σωματεία και οι τιμωρημένοι παίκτες

Συντάκτης: Share:
Το πρόγραμμα αγώνων των πρωταθλημάτων υποδομής

Επιβολή ποινών από την ΠΕ / ΕΠΣΜ

 

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκε η ποινή της επίπληξης στα σωματεία, ΑΕ Ευόσμου, Μακεδονικός Αγίου Βασιλείου, η ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο στους κ. Μ. Αγγελίδη και Α. Στογιανάρη, Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο, αντίστοιχα, της Αναγέννησης Χαλκηδόνας για έναν (1) αγώνα και η ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια στον κ. Κ. Μαυρίδη, εκπρόσωπο του Θρίαμβου Παρθενίου για έναν (1) αγώνα.

 

Επιβολή ποινών σε ποδοσφαιριστές και αξιωματούχους

από την ΠΕ / ΕΠΣΜ

 

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στους αγώνες της Τετάρτης 6 Νοεμβρίου και του Σαββατοκύριακου 9 – 10 Νοεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα αποβλήθηκαν 13 ποδοσφαιριστές (3 στην Α1, 3 στην Α’, 4 στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία και 3 στο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων) οι οποίοι τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας: Smoli K. (Κεραυνός Ωραιοκάστρου), Κουτσιουρίδης Θ. (ΑΕ Πυλαίας), Τσάκαλης Ο. (ΑΠΕ Λαγκαδά), Χατζηλιάδης Α. (ΠΑΟ Κουφαλίων), Μόσχου Ν. (Νίκη Ηρακλείου), Μιχαλάς Α. (Κεραυνός Κολχικού), Χατζηαντωνίου Π. (Απόλλων Ζαγκλιβερίου), Ιατρούδης Α. (Εθνικός Μετεώρων), Τσαβδαρίδης Χ. (Εθνικός Μετεώρων), Σιδηράς Κ. (Ελλήσποντος Κριθιάς), Κοντοπίδης Π. (Απόλλων Κ. Σχολαρίου)

και με ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών οι: Μαργαρίτης Γ. (ΠΑΟ Κουφαλίων), Χαριζάνης Κ. (Αναγέννηση Χαλκηδόνας).

Επίσης, από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκε η ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας στους παρακάτω τρεις (3) αξιωματούχους που αποβλήθηκαν, ενώ καθόταν στον πάγκο των ομάδων τους: Κ. Παντελίδης (εκπρόσωπος της Θύελλας Περιστερώνα), Ι. Σαμλίδης (εκπρόσωπος του Κεραυνού Κολχικού) και Β. Μπαρτζιώκας (εκπρόσωπος του Εθνικού Μετεώρων).

Κλήση σε απολογία από την ΠΕ / ΕΠΣΜ

 

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας καλείται σε έγγραφη απολογία, μέσα σε τρεις (3) ημέρες ο κ. Β. Μπαρτζιώκας, εκπρόσωπος του Εθνικού Μετεώρων.

Εθελοντική αιμοδοσία της ΕΠΣ Μακεδονίας

το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και κατά τις ώρες 9.00 – 13.00

στο Αθλ. Κέντρο της Ενωσης στη Μίκρα

για την ενίσχυση της Τράπεζας αίματος

 

Η ΕΠΣ Μακεδονίας θα διενεργήσει εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και κατά τις ώρες 9.00 – 13.00 στο Αθλητικό Κέντρο της Ενωσης στη Μίκρα για 3η συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου», τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και το Γ.Σ.Ν. «424».

            Όσοι και όσες δώσουν αίμα θα εγγραφούν ως μέλη στην υπάρχουσα Τράπεζα αίματος της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Συλλυπητήρια της ΕΠΣ Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Μακεδονίας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του Δημήτρη Παπαφωτίου, πρώην Προέδρου του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Βόρειας Ελλάδας και προπονητή των μικτών ομάδων της Ένωσης, για το θάνατό του.
Επίσης, ο Πρόεδρος, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Μακεδονίας και η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του Γρηγόρη Μπρέντα, πρώην διαιτητή Α’ Εθνικής και πρώην μέλους της ΚΕΔ / ΕΠΟ, για το θάνατό του.

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων στο Πολυτεχνείο

Σαράντα έξι χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την εξέγερση στο Πολυτεχνείο, στις 17 Νοέμβρη 1973 και την αντίσταση των φοιτητών και του λαού μας στο καθεστώς της Χούντας των Συνταγματαρχών (1967 – 1974).

46 χρόνια μετά, το σύνθημα «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία», αποτελεί πηγή έμπνευσης και παραδειγματισμού για τους συνανθρώπους μας, κυρίως, όμως, για τη νεολαία μας.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Μακεδονίας θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σ’ όλους τους αγώνες αρμοδιότητας της Ενωσης στη μνήμη των πεσόντων στο Πολυτεχνείο.

 

Ορισμός του εξ’ αναβολής αγώνα

ΠΑΟΚ Σταυρού – Φοίνικας Πολίχνης

για το 49ο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων

 

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΠΑΟΚ Σταυρού – Φοίνικας Πολίχνης που αναβλήθηκε στο πλαίσιο της γ’ φάσης του 49ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 14.30 στο γήπεδο Σταυρού.

Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

η ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Μακεδονίας

 

Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Μακεδονίας στην αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου κατά τη διάρκεια της οποίας θα τιμηθούν σωματεία που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019 και πρόσωπα με ιδιαίτερη προσφορά στον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και το Ποδόσφαιρο.

 

Ο προγραμματισμός της ΕΠΣΜ για τα πρωταθλήματα Ανδρών και Κυπέλλου

κατά την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ανακοινώνεται ο προγραμματισμός των αγώνων στα πρωταθλήματα ανδρών και κυπέλλου κατά την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αναλυτικά θα ισχύσουν τα παρακάτω:

Μέχρι το Σαββατοκύριακο 14 – 15 Δεκεμβρίου 2019 θα προγραμματιστούν όλοι οι αγώνες ανδρών σ’ όλες τις κατηγορίες (Α1, Α’, Β’ και Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία).

Το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Δεκεμβρίου 2019 θα οριστούν ΜΟΝΟΝ οι αγώνες ανδρών της Α1, της Α’ και του 1ου, 2ου και 5ου ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες του 3ου, 4ου και 6ου ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και όλοι οι αγώνες της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Σε περίπτωση κατά την οποία θα υπάρξουν εξ’ αναβολής αγώνες στους ομίλους που δεν θα αγωνιστούν, τότε αυτοί θα οριστούν να διεξαχθούν το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο.

Τα Σαββατοκύριακα 28 – 29 Δεκεμβρίου 2019 και 4 – 5 Ιανουαρίου 2020 δεν θα πραγματοποιηθεί κανένας αγώνας σ’ όλες τις κατηγορίες (Α1, Α’, Β’, Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία).

Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες της ε’ φάσης για το 49ο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων.

Το Σαββατοκύριακο 11 – 12 Ιανουαρίου 2020 θα συνεχιστούν με ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ οι αγώνες ανδρών σ’ όλες τις κατηγορίες (Α1, Α’, Β’ και Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία).

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15.00

η κλήρωση των αγώνων της δ’ φάσης

του 49ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων

στα γραφεία της ΕΠΣΜ

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15.00 στα γραφεία της Ένωσης (Τσιμισκή 31, 2ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων της δ’ φάσης του 49ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων.

Καλούνται να παρευρεθούν στην κλήρωση οι εκπρόσωποι των σωματείων που προκρίθηκαν σ’ αυτήν την φάση και οι ομάδες της Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής κατηγορίας,

Οι αγώνες της δ’ φάσης θα διεξαχθούν την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 14.15.

Εφαρμογή της οικονομικής εγκυκλίου

της αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020

Καταβολή της α’ δόσης

 

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας καλούνται τα σωματεία της Α1, Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας να καταθέσουν στο ταμείο της Ενωσης την α’ δόση του ποσού που τους αναλογεί από την εκχώρηση διάθεσης των εισιτηρίων, όπως υποχρεούνται σύμφωνα με την οικονομική εγκύκλιο της αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020.

Υπενθυμίζεται ότι το ποσό της α’ δόσης που αντιστοιχεί ανά σωματείο της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας είναι 125,00 ευρώ, της Α’ κατηγορίας είναι 100,00 ευρώ και της Β’ κατηγορίας είναι 25,00 ευρώ. Τα σωματεία της Γ’ κατηγορίας εξαιρούνται και δεν έχουν καμία υποχρέωση.

 

Ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας

για το επιμορφωτικό και εκπαιδευτικό μάθημα

Ομιλητής ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος

 

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20.30 θα συνεχιστούν τα επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά μαθήματα διαιτητών στην αίθουσα διαλέξεων του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 17 Β, 3ος όροφος).

Στην επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών ο κ. Παναγιώτης Μαυρόπουλος, εκπαιδευτής διαιτησίας και παρατηρητής διαιτησίας, θα παρουσιάσει το θέμα «Κρατήματα».

Η παρουσία όλων των διαιτητών (αξιολογημένων και μη), των παρατηρητών και των εκπαιδευτών διαιτησίας στην πρώτη επιμορφωτική συγκέντρωση είναι υποχρεωτική, θα τηρηθεί παρουσιολόγιο και θα κοινοποιηθεί στην ΚΕΔ της ΕΠΟ, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας.

 

Ανακοίνωση – υπενθύμιση της ΕΠΣ Μακεδονίας

για τον προγραμματισμό των αγώνων ανδρών κάθε Σαββατοκύριακο και Τετάρτη

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας υπενθυμίζεται στα σωματεία της ότι κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020 το πρόγραμμα των αγώνων κάθε Σαββατοκύριακου ή κάθε εμβόλιμης Τετάρτης ανακοινώνεται τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν από την τέλεσή τους στην ιστοσελίδα της Ένωσης στο διαδίκτυο (www,epsm.gr) για να προετοιμάζονται καλύτερα τα σωματεία και για να τακτοποιούν εγκαίρως τις υποχρεώσεις τους οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Μετά την ανακοίνωση του προγράμματος καμία αλλαγή δεν θα γίνεται δεκτή για οποιονδήποτε λόγο, εκτός αν προκύψει κάποιο έκτακτο ή ιδιαίτερα σοβαρό ή δυσάρεστο γεγονός, σύμφωνα με την προκήρυξη πρωταθλημάτων αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020 (απόφαση δ.σ. 26.06.2019) και στη συνέχεια ακολούθησαν συνεχείς ανακοινώσεις για το θέμα αυτό.

Επίσης, στην προκήρυξη αναφέρεται ότι κάθε αίτημα που υποβάλλεται από τα σωματεία (το αργότερο είκοσι ημέρες πριν από την προγραμματισμένη μέρα τέλεσης του αγώνα) θα εξετάζεται ξεχωριστά και, κατά την απόλυτη κρίση της Επιτροπής Πρωταθλήματος θα γίνεται δεκτό ή θα απορρίπτεται. Οι ομάδες έχουν υποχρέωση να συμμορφώνονται σε οποιαδήποτε απόφαση της Επιτροπής, η οποία δεν προσβάλλεται σε κανένα όργανο (άρθρο 7, παραγρ. 4).

Scroll Up