Τηλεδιάσκεψη για την νέα χρονιά στην ΕΠΣΜ

Συντάκτης: Share:

Tηλεδιάσκεψη της ΕΠΣ Μακεδονίας την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 και ώρα 19.00 με τους εκπροσώπους των σωματείων της Γ’ Εθνικής, της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας και των ερασιτεχνικών ομάδων ΠΑΕ.

 

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της Ε.Π.Σ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ να ενημερώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα σωματεία της δύναμής της για τα νέα δεδομένα της νέας εγκυκλίου εγγραφών – μετεγγραφών ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, προσκαλεί σε τηλεδιάσκεψη, μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ, έναν εκπρόσωπο από κάθε σωματείο της Γ’ Εθνικής, της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας και των ερασιτεχνικών ομάδων των ΠΑΕ.

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 και ώρα 19.00.  Μετά την παρουσίαση του θέματος και την παροχή των απαραίτητων διευκρινήσεων θα δοθούν απαντήσεις σ’ όλες τις απορίες των εκπροσώπων των σωματείων.

Τα σωματεία που θα συμμετέχουν στη τηλεδιάσκεψη είναι: ΑΕ Ευόσμου, ΑΟ Καρδίας, Αετός Βασιλικών, Αναγέννηση Επανομής, Αναγέννηση Χαλκηδόνας, Απόλλων Καλαμαριάς, Αρης Θεσσαλονίκης, Αχιλλέας Τριανδρίας, Δόξα Πενταλόφου, Θύελλα Περιστερώνας, Ιάσων Αυγής, Ιωνικός, Καμπανιακός, Κεραυνός Ωραιοκάστρου, Μαραθώνας, Ολυμπιακός Κυμίνων, Ομόνοια Σίνδου, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ Κουφαλίων, ΠΑΟ Νέων Επιβατών, ΠΑΟ Ξυλούπολης, Παύλος Μελάς, Ποσειδώνας Καλαμαριάς, Φοίνικας Πολίχνης.

Τα σωματεία θα λάβουν στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο τον σύνδεσμο για την είσοδό τους στην τηλεδιάσκεψη.

Θα ακολουθήσουν τηλεδιασκέψεις με όλα τα υπόλοιπα σωματεία, σύμφωνα με το πρόγραμμα τηλεσυναντήσεων που έχει ήδη ανακοινωθεί.