Έρευνα εισαγγελέα για τους ανεμβολίαστους στην Τούμπα και παρέμβαση Πλεύρη!

Συντάκτης: Share:

Υπό τις συνθήκες που συνέβη η σύλληψη των 4 ατόμων μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας και διαπιστώθηκε ότι οι τρεις δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού,  η εισαγγελέας ποινικής δίωξης απήγγειλε στους τρεις παραπάνω, εκτός από τις συνδεόμενες με τα επεισόδια κατηγορίες, επιπλέον κατηγορία για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης μολυσματικών ασθενειών (285 ΠΚ).

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι των ελέγχων αναζητούνται για να συλληφθούν για το παραπάνω αδίκημα στο πλαίσιο του αυτοφώρου το οποίο λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα, ενώ θέση στο όλο ζήτημα πήρε και ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ο οποίος προανήγγειλε αυστηρές κυρώσεις κατά της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

«Πληροφορήθηκα δυστυχώς ότι από τις συλλήψεις στο γήπεδο της Τούμπας υπάρχει κόσμος που ήταν ανεμβολίαστος. Πράγμα που σημαίνει ότι μια ομάδα δεν έκανε σωστά τον έλεγχο για τον κόσμο που μπήκε μέσα. Συνεπώς εκτός από τις κυρώσεις για τα περιστατικά βίας θα επιβληθούν και κυρώσεις για την μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων», είπε στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Πλεύρης.