Αποκαλύψεις Φαν΄τ Σχιπ: “Αποφάσισα να φύγω γιατί χάθηκε η εμπιστοσύνη” 

Συντάκτης: Share:

Ο Τζον Φαντ Σχιπ μίλησε στην  Novasports για το “διαζύγιο” με την ΕΠΟ και το ραντεβού που δεν έγινε ποτέ.

Ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ στην τελευταία του εν Ελλάδι συνέντευξη στον Αποστόλη Λάμπο και το Matchday LIVE των καναλιών Novasports έδωσε την είδηση για το “διαζύγιό” του με την ΕΠΟ, αφού ξεκαθάρισε πως η απόφαση ήταν καθαρά δική του διότι ένιωσε πως είχε χαθεί η εμπιστοσύνη από πλευράς Ομοσπονδίας και με βάση τα όσα είχαν συμφωνηθεί τους προηγούμενες μήνες σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.

 

Το γεγονός ότι η διαπραγμάτευση πήγε επί μακρόν, δεν του έδινε την καλύτερη “ενέργεια” και αίσθηση για τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας. Κι όλα αυτά μολονότι δεν ένιωθε ότι είχε ολοκληρώσει το έργο του στην Εθνική Ελλάδος. Άλλωστε όπως είπε νιώθει κανείς ότι έχει “τελειώσει” μόνο όταν μπαίνει στον τάφο.

 

Μάλιστα τόνισε πως ακόμα κι αν πραγματοποιούνταν το επικείμενο ραντεβού με την Ομοσπονδία και τους κ.κ. Κωσταντινίδη και Φύσσα και πάλι δεν θα άλλαζε σε τίποτα την απόφασή του.

 

Σε ότι έχει να κάνει με τα 2,5 χρόνια δουλειάς στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είπε πως θεωρεί πως έγινε καλή δουλειά, με την ομάδα να βελτιώνεται, να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργείται ένα εξαιρετικό κλίμα στις τάξεις της.

 

Τόνισε πως επίσης δεν μετανιώνει για καμία από τις επιλογές του αλλά και την εν γένει δουλειά του στην Εθνική μας ομάδα, ευχαρίστησε την ΕΠΟ για την ευκαιρία που του δόθηκε και ευχήθηκε καλή συνέχεια στον επόμενο τεχνικό και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.