Εθνική ομάδα: Αυτοψία στο προπονητικό κέντρο Project X στα Μεσόγεια

Συντάκτης: Share:

Η κατασκευή νέου προπονητικού κέντρου για την Εθνική ομάδα αποτελεί στόχο της ΕΠΟ, καθώς οι εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά δεν πληρούν τις προϋποθέσεις.

Στην Ομοσπονδία αναζητούν λύσεις και πρόσφατα πραγματοποιήθηκε αυτοψία σε ένα αθλητικό κέντρο που κατασκευάζεται στην περιοχή των Μεσογείων και θα είναι λειτουργικό τους πρώτους τρεις μήνες του 2023.

Η ΕΠΟ βρίσκεται σε συζητήσεις με εκπροσώπους της εταιρείας Lamda Development, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport».

Η κατασκευαστική εταιρεία έκανε τη σχετική πρόταση και οι ιθύνοντες της ΕΠΟ, συνοδευόμενοι από τον ομοσπονδιακό προπονητή Γκουστάβο Πογιέτ και τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Κωνσταντινίδη, έκαναν αυτοψία στο έργο, το «Project X – Ερευνητικό, Εκπαιδευτικό, Συνεδριακό και Αθλητικό Κέντρο της ΕLPEN AE στο Επιχειρηματικό Πάρκο Σπάτων».

Το Project X αποτελεί μια σημαντική επένδυση της ELPEN AE, που είναι μία από τις μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες της Ελλάδας.

Στις νέες εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται δύο μεγάλα και δύο μικρότερα γήπεδα ποδοσφαίρου, στα οποία ενδέχεται να προπονείται η Εθνική ομάδα τα επόμενα χρόνια. Εάν υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό σκέλος, τότε η «γαλανόλευκη» θα μετακομίσει στα Μεσόγεια, στο σύγχρονο προπονητικό κέντρο.

Σε διαφορετική περίπτωση, η ΕΠΟ θα συνεχίσει την αναζήτηση λύσης για το που θα στεγάζεται η Εθνική ομάδα.