Φαν’τ Σιπ: «Θέλει χρόνο το πλάνο της Εθνικής»

Συντάκτης: Share:
Φαν'τ Σιπ: «Θέλει χρόνο το πλάνο της Εθνικής»

Την άποψη ότι θα πρέπει να δοθεί περισσότερο χρόνος στην Εθνική Ελλάδος προκειμένου να εφαρμοστεί πλήρως το πλάνο του, εξέφρασε ο Τζον Φαν’τ Σιπ.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ολλανδός τεχνικός στην «Αθλητική Κυριακή»:

Την εικόνα της Εθνικής: «Κάνουμε την δουλειά μας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση που είχε η ομάδα με τη Βοσνία».

 

Το προηγούμενο διάστημα: «Δεν συμφωνώ ότι είχαμε τόσο κακές εμφανίσεις. Με την Φινλανδία είχαμε παρουσιάσει καλά σημάδια. Δεν είχαμε δει όσους παίκτες θέλαμε. Θέλει χρόνο το να δεις παίκτες και το πως θες να παίξεις. Για να περάσουμε τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε».

 

Το εάν συνεχιστούν οι δοκιμές νέων προσώπων:«Ναι. Είναι ένα πλάνο που έχουμε κατά νου. Κοιτάμε αρκετούς παίκτες. Κοιτάμε παίκτες για το παιχνίδι που θέλουμε για την Εθνική. Πρόκειται για την Εθνική. Είναι ομάδα. Θα εστιάζουμε στους παίκτες που θα είναι σε πιο καλή φόρμα. Όμως δεν θα αλλάζουμε συνέχεια την ομάδα».

 

Τα νέα πρόσωπα όπως τους Παυλίδη – Χατζηδιάκο: «Ναι. Ψάχνουμε παιδιά με ποιότητα. Κοιτάμε νέους παίκτες, που όμως έχουν ακόμα εξέλιξη. Ο Παυλίδης είναι 20 ετών μόνο και έχει προοπτική. Το ίδιο ισχύει και για τον Γαλανόπουλο. Θέλουμε να έχουμε παιδιά με μέλλον και για το μέλλον»

Scroll Up