Φιλικά με Ρουμανία και Μαυροβούνιο μέσα στον Μάρτιο για την Εθνική

Συντάκτης: Share:

Τη διεξαγωγή δύο φιλικών αναμετρήσεων με αντιπάλους τη Ρουμανία και το Μαυροβούνιο στις 25 και 28 Μαρτίου ανακοίνωσε η Εθνική Ελλάδας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Nations League 2022.

Μπορεί η εθνική ομάδα να βρίσκεται ακόμη σε αναζήτηση του ανθρώπου που θα διαδεχθεί τον Τζον Φαν’τ Σχιπ, ωστόσο η προετοιμασία για να εμφανιστεί έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της συνεχίζεται κανονικά.

Στο πλαίσιο αυτό θα αντιμετωπίσει την Ρουμανία την Παρασκευή 25 Μαρτίου στο Steaua Stadium του Βουκουρεστίου και το Μαυροβούνιο την Δευτέρα 28 Μαρτίου στο City Stadium της Ποντγκόριτσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Την Ρουμανία και το Μαυροβούνιο θα αντιμετωπίσει, σε φιλικούς αγώνες, η Εθνική Ομάδα τον προσεχή Μάρτιο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Nations League 2022.
Συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αγωνιστεί με την Ρουμανία την Παρασκευή 25 Μαρτίου στο Steaua Stadium του Βουκουρεστίου και με το Μαυροβούνιο την Δευτέρα 28 Μαρτίου στο City Stadium της Ποντγκόριτσα.
Εναντίον της Ρουμανίας, η Εθνική θα παίξει για 37η φορά στην ιστορία της, με τον τελευταίο μεταξύ τους αγώνα να διεξάγεται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO 2016 στο Βουκουρέστι (7/9/2015, 0-0). Με το Μαυροβούνιο, η Ελλάδα θα παίξει για 2η φορά μετά το φιλικό στις 24/3/2016 στο Καραϊσκάκη (2-1 / 54’ Τζαβέλλας, 63’ Καρέλης)».