Φιλική νίκη της Ελπίδων επί της ΑΕΚ Β στο «Σεραφείδειο»

Συντάκτης: Share:

Φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Β έδωσε η Εθνική Ελπίδων στο «Σεραφείδειο», επικρατώντας 2-0. Η φιλική αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Ελπίδων, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών της τον Σεπτέμβριο για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025.

Την αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων με την ΑΕΚ Β στα Σπάτα παρακολούθησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γουστάβο Πογέτ, ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης και ο προπονητής της Εθνικής Νέων Αναστάσιος Θέος.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Νίκος Παπαδόπουλος, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων στο εξαήμερο προπονητικό camp (29/05-03/06). Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι είδε αρκετά στοιχεία που του άρεσαν στην απόδοση της ομάδας και ότι στις επόμενες μέρες θα δουλέψουν περισσότερο για να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη στα επόμενα παιχνίδια. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Η σύνθεση της Εθνικής

1ο ημίχρονο: Μπαλωμένος, Ασλανίδης, Παναγιώτου, Τουρκοχωρίτης, Κίτσος, Μεταξάς, Καραμπέρης, Σουρλής, Νίνο, Ζουγλής, Νιάρχος.

2ο ημίχρονο: Θεοχάρης, Κωνσταντόπουλος, Χρυσόπουλος, Αποστολόπουλος, Τσοπούρογλου, Καραμάνης, Σοφιανός, Κρυπαράκος, Μπελεβώνης (60′ Λώλης), Τζαβίδας, Κοσίδης.