Γκουστάβο Πογέτ: Οι απολαβές του στον πάγκο της Εθνικής

Συντάκτης: Share:

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα είναι ο διάδοχος του Τζον Φαν Σιπ στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδος και το Sfina.gr παρουσιάζει τις λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά στο συμβόλαιο του Ουρουγουανού τεχνικού με την ΕΠΟ.

Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίησης της συμφωνίας μεταξύ του Γκουστάβο Πογέτ και της Εθνικής Ελλάδος, ύστερα από την έγκριση που έδωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στην εισήγηση των Κώστα Κωνσταντινίδη και Τάκη Φύσσα.

Πλέον απομένουν τυπικές λεπτομέρειες που αφορούν… γραφειοκρατικά ζητήματα προκειμένου να οριστικοποιηθεί το deal. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το συμβόλαιο του Πογέτ θα έχει διάρκεια έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2023, όταν δηλαδή θα έχει ολοκληρωθεί το Nations League για το Euro 2024.

Ουσιαστικά, οι διοικούντες την ΕΠΟ, σε συνεργασία με τους Κωνσταντινίδη και Φύσσα, επιθυμούν να δουν την εικόνα της Εθνικής στο Nations League και στη συνέχεια να αποφασίσουν αν θα επεκτείνουν κι άλλο τη συνεργασίας τους με τον Ουρουγουανό.

Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας, ο 55χρονος τεχνικός θα λάβει περίπου 600.000 ευρώ, μαζί με το επιτελείο του. Όσες, δηλαδή, ήταν κι οι απολαβές του Τζον Φαν Σιπ, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τον πάγκο της Εθνικής ύστερα από 2,5 χρόνια.