Γαλανόπουλος: «Με συγκίνησαν όλοι στην ΑΕΚ» (vid)

Συντάκτης: Share:

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μπήκε αλλαγή στη χθεσινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ζόρια και επέστρεψε στη δράση μετά από 11 μήνες.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μίλησε για το υπέροχο κλίμα που υπάρχει στο στρατόπεδο της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα είπε στο AEK TV:

«Ήταν περίεργο το συναίσθημα, είχα καιρό να το ζήσω και με συγκίνησαν πολύ όλα τα παιδιά. Ένιωσα την ενέργεια όλων των ανθρώπων της ομάδας με το που πέρασα στον αγωνιστικό χώρο, οπότε ήταν συγκινητικό αυτό το ξέσπασμα μετά από τόσους μήνες. Τα δύσκολα είναι πίσω, ελπίζουμε. Υγεία πάνω από όλα, γιατί το ένιωσα ότι είναι το πιο σημαντικό και νομίζω ότι σιγά-σιγά πάνε τα πράγματα όπως πρέπει».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Όλα ωραία, μπήκα, έπαιξα, αλλά κατάλαβα ότι είμαι πίσω από την υπόλοιπη ομάδα και τους αντιπάλους. Το σημαντικό είναι πως είμαι υγιής, αλλά πρέπει να δουλέψω σκληρά».

Για τη νίκη της Ένωσης: «Ξέραμε ότι μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, όπως και η Ζόρια. Μπήκαμε να πάρουμε τη νίκη, ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί και αυτό φαίνεται και στο σκορ. Είχαμε πάρα πολλές απουσίες, αλλά παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να κάνουμε επιτυχίες και μεγάλες νίκες. Σιγά-σιγά θα ανασυγκροτηθούμε και θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί».