ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: «Θα τα δώσουμε όλα…»

Συντάκτης: Share:

Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης είναι άπαντες στο στρατόπεδο της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός των Λευκορώσων, Αλεξέι Μπάχα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αυριανό παιχνίδι και την προετοιμασία της ΜΠΑΤΕ: “Εγώ πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Και από άποψη φυσικής κατάστασης και ψυχολογικά. Δεν μπορούσαμε να προετοιμαστούμε όπως θέλαμε στη Λευκορωσία, γιατί είναι δύσκολες οι συνθήκες εκεί. Είναι σημαντικό ότι οι παίκτες ήταν μαζί σε όλο αυτό το διάστημα, δουλέψαμε πολύ σε κάποια λάθη και πιστεύω ότι θα είμαστε πάρα πολύ δυνατοί αύριο”.

Για τον ΠΑΟΚ: “Έχουμε δουλέψει πολύ, είδαμε όλα τα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Έχουμε κάνει μεγάλη ανάλυση. Η κάθε λεπτομέρεια σε τέτοια ματς, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά”.

Για το πρώτο παιχνίδι και τα συμπεράσματα που έβγαλε: “Δουλέψαμε πάνω στα λάθη μας και θα πρέπει να παίξουμε με μεγάλη προσοχή από τα πρώτα λεπτά. Είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, με πολύ καλή επίθεση κι έναν πολύ καλό προπονητή. Καταλαβαίνουμε πολύ καλά με ποιον θα παίξουμε αύριο. Θα είναι ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα τα δώσουμε όλα. Έχουμε εμπειρία και πολύ μεγάλες παραστάσεις από παιχνίδια με μεγάλες ομάδες”.

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: “Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες σε κάθε γραμμή. Έχει παίκτες-ηγέτες, με παρελθόν και με μεγάλες καριέρες. Ο πρώτος που έρχεται στο μυαλό μου είναι ο Πρίγιοβιτς, επειδή σκοράρει και είναι ένας πολύ καλός επιθετικός”.

Τους παίκτες της ΜΠΑΤΕ εκπροσώπησε , ο Ζάχαρ Βολκόφ:

“Λόγω των καιρικών συνθηκών δεν θα μπορούσαμε να προετοιμαστούμε όπως θέλαμε στη Λευκορωσία. Αύριο θα παίξουμε και θα δώσουμε το 120%. Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση, οπότε θα κάνουμε ότι γίνεται για να το πετύχουμε”.