Χασάν: «Είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση»

Συντάκτης: Share:
Χασάν: «Είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση»

Έτοιμοι για την πρόκληση ενόψει της ρεβάνς επί της Γουλβς για τους «16» του Europa League είναι άπαντες στον Ολυμπιακό, με τον Αχμέντ Χασάν να το τονίζει ότι θα κάνουν τα πάντα για αυτήν.

 

Αναλυτικά:

Για το αν είναι έτοιμοι για την πρόκριση: «Φυσικά είμαστε έτοιμοι. Θα δώσουμε τα πάντα στο παιχνίδι για να κερδίσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

 

Για το μυστικό της πρόκρισης και το γεγονός ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι: «Είναι αλήθεια πως το τελευταίο μας παιχνίδι είναι κάπως μακριά, αλλά προπονούμαστε πολύ σκληρά, δώσαμε και ένα φιλικό αγώνα και γνωρίζουμε πως το παιχνίδι που έρχεται είναι ένας από τους τελικούς της σεζόν για εμάς. Προετοιμαζόμαστε πολύ καλά για αυτόν και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για τον κερδίσουμε».

 

Για την τραγωδία της Βηρυτού: «Είναι τραγικό, πολύ στενάχωρο. Οι σκέψεις μου είναι στους ανθρώπους της Βηρυτού και του Λιβάνου. Είναι κάτι που δεν θα ξεχαστεί. Ελπίζω πως θα είναι δυνατοί τις επόμενες μέρες. Είναι πολύ άσχημο αυτό που συνέβη και εύχομαι να είναι δυνατοί και να το ξεπεράσουν».

Scroll Up