Χουάνγκ: «Μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα – Δεν έχω τραυματιστεί, ένιωσα απλά ένα σφίξιμο»

Συντάκτης: Share:

Ο Χουάνγκ τόνισε πως μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα στον Ολυμπιακό, ενώ δήλωσε πως δεν τραυματίστηκε, απλά αισθάνθηκε ένα σφίξιμο και ζήτησε αλλαγή, καθώς δεν είναι ακόμη στο 100%.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ:

Για το ματς: «Είμαι χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να παίξω με τους νέους μου συμπαίκτες μου. Είμαι περήφανος που βοήθησα. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι, ας συνεχίσουμε. Να νικήσουμε στο γήπεδο μπροστά στους οπαδούς μας, με περισσότερο παιχνίδι».

Για την προσαρμογή του: «Όχι ακόμη, όχι 100%. Γι’ αυτό προσπαθώ περισσότερο να προσαρμοστώ με την τακτική, τον νέο προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Όπως είπα όταν ήρθα εδώ, όσο περισσότερο παίξω, τόσο περισσότερο θα με αγαπούν. Θέλω να γίνω σημαντικός για την ομάδα. Δεν είμαι εδώ για εμένα, αλλά για να βοηθήσω».

Για την αναγκαστική αλλαγή του: «Δεν είναι τίποτα σοβαρό. Ένιωσα ένα σφίξιμο. Η δουλειά μου είναι να βοηθάω. Μπορούσα να παίξω περισσότερο, αλλά αν δεν είμαι στο 100% δεν θα είμαι χρήσιμος. Έτσι, είναι καλύτερα να έπαιζε ένας που είναι καλύτερα από εμένα. Δεν είναι τραυματισμός».