“Χρειαζόμαστε ξεκούραση πριν τον Ολυμπιακό”

Συντάκτης: Share:
“Χρειαζόμαστε ξεκούραση πριν τον Ολυμπιακό”

Οι παίκτες της Γουλβς έχουν την ανάγκη να ξεκουραστούν πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

 

Ο Νούνο Εσπίριτο μίλησε για την αναμέτρηση με τους “μπλε”: “Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και μια μεγάλη πρόκληση για εμάς, ενάντια σε μια πολύ καλή ομάδα. Η Τσέλσι είναι φανταστική ομάδα και ο Φρανκ Λάμπαρντ κάνει φανταστική δουλειά.

Το ταλέντο και η ποιότητα που έχουν είναι εξαιρετικά. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι και να κοιτάξουμε την Τσέλσι ως μεγάλο αντίπαλο, αλλά ταυτόχρονα να παίξουμε. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι για όλους, ειδικά για τους παίκτες. Οι παίκτες έχουν μεγάλο κίνητρο να παίξουν το τελευταίο παιχνίδι της Premier League”.

 

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό: “Έχουμε λίγο χρόνο μετά την Κυριακή για να προετοιμάσουμε τη δεύτερη αναμέτρηση εναντίον του Ολυμπιακού. Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα, χρειαζόμαστε χρόνο για ξεκούραση και ανάκαμψη με καλό τρόπο. Δεν είναι διακοπές για εμάς, θα είναι ένα μικρό διάλειμμα και πρέπει να επιστρέψουμε ξανά. Αλλά σίγουρα, όλοι χρειάζονται δύο μέρες μακριά από τις υποχρεώσεις”.

Scroll Up