Φοβερό: Με… πέντε νομικούς ο ΠΑΟΚ στην ΕΕΑ! Διαβάστε ποιοι ήταν και τι έγινε…

Συντάκτης: Share:

Με πέντε δικηγόρους και μάλιστα ηχηρά ονόματα της νομικής, παρουσιάσθηκαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Σαββίδης ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού!

Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν οι Αχιλλέας Μαυρομάτης και Λάκης Σημαιοφορίδης, ενώ για λογαριασμό του Γιώργου Σαββίδη, παρόντες ήταν οι νομικοί Δημήτρης Τσάκος, Νίκος Κιρκούδης και ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου, Χρήστος Μυλωνόπουλος, ενώ παρόντες είναι και οι  Μάκης Γκαγκάτσης, Κυριάκος Κυριάκος, όπως και ο Κώστας Φωτιάδης, που είναι επίσης νομικός, αλλά βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει την εκδίκαση και να ενημερώσει σχετικά τον Ιβάν και τον Γιώργο Σαββίδη.

H διαδικασία ήταν δύσκολη με τις ερωτήσεις της Ε.Ε.Α. και τις απαντήσεις από τους νομικούς του ΠΑΟΚ με τις ερωτήσεις να είναι πολλές και τα δεδομένα αναλύθηκαν για τη γνωστή υπόθεση του βουλεύματος του Γιώργου Σαββίδη.

Στον ΠΑΟΚ δόθηκε προθεσμία μέχρι την άλλη Παρασκευή για υπομνήματα, κάτι που σημαίνει ότι το πόρισμα της ΕΕΑ αναμένεται να βγει τη μεθεπόμενη εβδομάδα και ανάλογα την εισήγηση της, θα φανεί αν η υπόθεση θα πάει στα αρμόδια ποδοσφαιρικά όργανα.