Ώρες αποφάσεων στον Εργοτέλη

Συντάκτης: Share:

Εβδομάδα εξελίξεων δρομολογείται στον Εργοτέλη  καθώς αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα  παραμονής ή όχι του Νίκκι Παπαβασιλείου για να αρχίσει να υλοποιείται ο σχεδιασμός της ομάδας.

Ο Γενικός Διευθυντής των “κιτρινόμαυρων”, Γιώργος Τουτζάρης, αναμένεται να «τρέξει» “τις  υποθέσεις για να αρχίσουν οι συζητήσεις  με τις ανανεώσεις και αποχωρήσεις

Αναφορικά με τους Ιατρούδη και Έφορντ, αμφότεροι βρίσκονται προς πώληση και με τα χρήματα που θα πάρει ο Εργοτέλης θα μπορέσει να κινηθεί στις μεταγραφές για να τους αντικαταστήσει

Ο Ροβίθης είναι κοντά σε συμφωνία για να παραμείνει, όπως και ο Μαζουλουξής, ενώ υπάρχει και ο δανεισμός του Τσέλιου από την ΑΕΚ.

Σε αναμονή ο Ανυφαντάκης

Σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Κύπριος τεχνικός  και λυθεί η  συνεργασία με τον Παπαβασιλείου θα εξεταστεί και η περίπτωση  συνεργασίας με τον Κώστα Ανυφαντάκη. Ο  Ρεθυμνιώτης τεχνικός με εμπειρία από Football League αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης με το ΣΥΝΚΑ για να αναλάβει πιθανότατα την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη

Άλλαξε η είσοδος στο Μαρτινέγκο

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εργοτέλης γνωστοποίησε την αλλαγή στην είσοδο του Μαρτινέγκο από τους ανθρώπους του συμβουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Το σπίτι μας άλλαξε, ομόρφυνε ακόμα περισσότερο… Με την έμπρακτη βοήθεια ανθρώπων του συμβουλίου του ΓΣ και τη ζηλευτή δουλειά εξαιρετικών καλλιτεχνών, ο χώρος του Μαρτινέγκο έχει πλέον άλλη όψη.

Το μέρος όπου καθημερινά γαλουχούνται ποδοσφαιρικά και όχι μόνο, εκατοντάδες παιδιά και αθλητές, δίνει πλέον σε όλους να καταλάβουν για τα καλά το πνεύμα και τη φιλοσοφία που διέπει τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν!

 

 

 

 

Scroll Up