Αϊβάζογλου: “Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα στο χορτάρι”!

Συντάκτης: Share:

Σε ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων  «FM 100» μίλησε ο Ηλίας Αϊβάζογλου, όπου αναφέρθηκε στην πρόταση που υπάρχει για συνένωση των δύο κατηγοριών Super League 2 – Football League ενώ αναφέρθηκε στο τι επιθυμούν στον ΑΟΤ για τη συνέχεια.

 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην δική του πρόταση που έκανε με τις στοιχηματικές εταιρίες, για τον κόσμο της ομάδας αλλά και τα συμβόλαιο της νέας σεζόν.

 

Τέλος, εκανε ειδική αναφορά στον Περικλή Αμανατίδη, τον Νίκο Σαμολαδά αλλά μίλησε για το τι θα αλλάξει στον ΑΟΤ.

 

Αναλυτικά η συνέντευξη του ισχυρού άνδρα των Τρικάλων, Ηλία Αϊβάζογλου:

 

Με την γενικότερη πρόταση της αναδιάρθρωσης είναι σαν να ακυρώνεται το πρωτάθλημα: «Είναι σαν να μην έγινε ποτέ το πρωτάθλημα. Είναι παρανοϊκό να εξισώνετε ο τρίτος της Super League 2 με τον πρώτο της Γ’ Εθνικής. Τελικά ποιο αθλητικό κριτήριο είναι αυτό που βάζει αυτές τις δύο ομάδες στην ίδια κατηγορία; Ή μόνο τα “χαρτιά” φτιάχνουν τις κατηγορίες», είπε αρχικά και συνέχισε:

 

«Για να υπάρξει πρόταση για αναδιάρθρωση θα πρέπει να συμφωνούν τα ¾ του σώματος. Το σώμα αποτελείται από τις 12 ομάδες της Super League 2 και τρεις της Football League. Στην Super League 2 δεν συζητάν καν να παίζουν με τις ομάδες της Γ’ εθνικής. Άρα θεωρώ ότι και σε ψηφοφορία να κατέβει. Και εγώ να εκφράσω την επιθυμία της Football League και την βούληση. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπερψηφίσουν το σχέδιο αυτό. Είναι καταδικασμένο πριν ακόμα ψηφιστεί. Όμως θα το ακολουθήσουμε. Σε τι μπελάδες βάζει τις ομάδες που είναι κάτω από την ζώνη αλλά και αυτές που έχουν ελπίδες για την 2η θέση (για την πρόταση του Ολυμπιακού Βόλου) θα το καταλάβουν στο μέλλον.. το αφήνω να “ψηθεί” μόνο του».

 

Για το τι θέλουν-επιθυμούν τα Τρίκαλα:

«Μια Super League 2 με 14 ομάδες. Όπως και πέρσι το καλοκαίρι. Αν όμως υπάρχει μια πλειοψηφία που να λέει 16 ομάδες στην κατηγορία, θα το υποστηρίξουμε και αυτό. Είναι μια λίγκα που μπορεί κάποιος χορηγός-σπόνσορας να επενδύσει και να προσφέρει χρήματα που θα πιάσουν τόπου. Όσες περισσότερες ομάδες, τόσο θα διασπαστούν περισσότερο τα χρήματα των τηλεοπτικών. Για αυτό και καμία ομάδα της Super League 2 δεν συζητά για συνένωση των δύο κατηγοριών. Όταν έχει δυο ομίλους, είναι σαν είναι τοπικό πρωτάθλημα».

 

Για την πρόταση με τις στοιχηματικές εταιρίες:

«Ποιος είναι κερδοφόρος στο χώρο του ποδοσφαίρου; Σίγουρα όχι η τηλεόραση. Όμως από αυτό το προϊόν ζουν οι στοιχηματικές. Να ενισχύσουν χορηγικά τις ομάδες. Θα έρθει με μια πρόταση νόμου, που κάθε χρόνο θα χορηγείς στις ΠΑΕ ομάδες της Super League 2 αλλά και τις ΠΑΕ της Football League»

 

Για τον ΑΟΤ και αν θα συνεχίσει:

«Συνεχίζουμε στον ΑΟΤ. Κακά τα ψέματα για να βάλουμε στόχους θα πρέπει να δούμε τους αντιπάλους μας, είναι το πιο σημαντικό. Οι στόχοι θα μπουν όταν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα».

 

Για τον προπονητή της ομάδας, Περικλή Αμανατίδη:

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για ανανεώσεις αφού δεν τελείωσε το Πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε να παίξουμε με τον ίδιο προπονητή και να πάμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα στο χορτάρι. Αν παίξει η Super League, γιατί να μην παίξει και η Football League. Είναι βέβαια πάνω στις σκέψεις μας για να συνεχίσει. Επιτυχημένος»

 

Για τα δύο χρόνια που είναι στα Τρίκαλα και τι σκέφτεται να αλλάξει;

«Πως θα φέρουμε τις τοπικές αρχές κοντά. Να βοηθήσουν με τις εγκαταστάσεις και τα προπονητικά κέντρα. Μόνο αυτό θέλω να αλλάξει. Λείπει ένα προπονητικό κέντρο. Έχουμε από τα πιο όμορφα Στάδια. Αποτρέπει αρκετούς παίκτες να συζητάνε μαζί μας»

 

Οι παίκτες του ΑΟΤ είναι ικανοποιημένοι με την παρουσία τους στα Τρίκαλα:

«Ευχαριστούμε τους παίκτες για την προτίμησή τους. Από εκεί και πέρα σαφέστατα είναι να μείνει ή να φύγει η ποδοσφαιρική του αξία και η επικοινωνιακή του τακτική απέναντι στην ομάδα. Έργο του κ. Σαλομαδά, απέδειξε ότι το κάνει με επάρκεια και δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε»

 

Για τα συμβόλαια τη νέας σεζόν:

«Νομίζω πως δεν θα είναι υψηλά. Αλλά οι ομάδες πρέπει να λειτουργήσουν. Θα παίξει ρόλο παράγοντας πόσες θα είναι οι επαγγελματικές ομάδες».

 

Για τον κόσμο:

«Ξέρετε τι δύναμη δίνει η παρουσία του κόσμου στην διοίκηση, στους παίκτες. Οικονομική, ηθική, ψυχολογική όλο το πακέτο μαζί».

Aπόδοση: goaltrikala