Αμανατίδης : “Η πιο σημαντική νίκη για τον ΑΟΤ”

Συντάκτης: Share:

Ο  τεχνικός του ΑΟΤ Περικλής Αμανατίδης αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της νίκης αλλά και στην προσπάθεια των παικτών του στο τέλος.

 

Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Κάναμε ίσως την πιο σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα. Μία νίκη που είχε σίγουρα στοιχεία άγχους ενώ είχαμε κάποιες στιγμές και μία πίεση λόγω της κατάστασης στην οποία έχει μπει η βαθμολογία. Οι ομάδες όμως πρέπει να εξελίσσονται και θα πρέπει να αντιδρούμε καλύτερα κάποιες φορές. Παίζαμε με παίκτη παραπάνω που στο τέλος δεν φάνηκε. Είχαμε κάποιες στιγμές που θα μπορούσαμε πιο απλά να τελειώσουμε τις ευκαιρίες που χάσαμε. Δεν το κάναμε, δεν εκμεταλλευτήκαμε κάποιες στημένες φάσεις. Θα μπορούσε και ο Θεσπρωτός σε μία φάση που είχε να μας τιμωρήσει. Δικαιούμασταν την νίκη, ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και νομίζω ότι τα παιδιά μας έκαναν μία εμφάνιση αποτελεσματική και τους δίνουμε πολλά συγχαρητήρια. Θα ξεκουραστούμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με την Ιεράπετρα που ανέβηκε πολύ στην βαθμολογία και να δικαιολογήσουμε την θέση μας».

 

Λώττας:  «Θα τελειώσουμε πρωταθλητές»

Ο Άρης Λώττας μίλησε εκ μέρους των παικτών στην συνέντευξη τύπου στο τέλος της αναμέτρησης.

Χαρακτηριστικά είπε:

 

«Θα συμφωνήσω με τον κόουτς ότι σήμερα ήταν μία σημαντική νίκη, ίσως η σημαντικότερη. Όσο φτάνουμε στο τέρμα σίγουρα ο κλοιός σφίγγει, εδώ που φτάσαμε ούτε μπορούμε να σταματήσουμε, ούτε μπορεί να μας σταματήσει κανείς. Θα συνεχίσουμε και θα τελειώσουμε πρωταθλητές. Μπήκαμε αποφασιστικά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε κατοχή μπάλας και κλείσαμε τον αντίπαλο στην περιοχή του. Η φάση του πέναλτι είναι καθαρή και προηγηθήκαμε στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε να πιέζουμε, βάλαμε ένα δεύτερο γκολ κλειδώσαμε την νίκη και στο τέλος από μία αδράνεια φάγαμε ένα γκολ. Μας περιμένει μία δύσκολη εβδομάδα για να πάμε στην Κρήτη σε ένα ματς που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Συγχαρητήρια σε όλους, συνεχίζουμε μία γροθιά, δεν μπορεί να μας σταματήσει κανείς!»

Πηγή: sportrikala.gr