Αναλαμβάνει ο Δρόσος με Γεωργάτο την Παναχαϊκή

Συντάκτης: Share:

Ο Δημήτρης Δρόσος με τηλεφωνική παρέμβαση στον Σπορ FM Πάτρας αποκάλυψε πως είναι κοντά σε συμφωνία με την Παναχαϊκή .
Ανακοίνωσε πως θα καλύψει από αύριο σταδιακά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου των 185.000 ευρώ, ενώ δεσμεύτηκε δημόσια ότι αν ο κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας ή κάποιος άλλος μέτοχος, φέρει επίσημη πρόταση είτε από επιχειρηματία ή από εταιρεία και είναι σοβαρή, θα αποχωρήσει από την ομάδα με μοναδική προϋπόθεση να του επιστρέψουν όσα χρήματα έχει δαπανήσει μέχρι εκείνη την μέρα.
Τόνισε ότι ο Γρηγόρης Γεωργάτος είναι από τις πρώτες του επιλογές αλλά εξετάζονται μία – δύο περιπτώσεις και η τελική απόφαση θα παρθεί όταν κλειδώσει οριστικά η συμφωνία με την Παναχαϊκή.

Έκανε πίσω ο Παπαγεωργίου για την αγορά της Αχαϊκής ΠΑΕ

Σε περιπέτειες μπαίνει πλέον η Παναχαϊκή καθώς απέσυρε το ενδιαφέρον του για την ανάληψη του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Αχαϊκής ΠΑΕ ο επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου.
Ο επιχειρηματίας από την Ηλεία μετά την πρόταση για απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών έκανε τελικά πίσω, βλέποντας να κερδίζει έδαφος στους παράγοντες της ΠΑΕ το μπάσιμο του πρώην ιδιοκτήτη στοιχηματικής εταιρείας, Δημήτρη Δρόσου ο οποίος έχει εμπλακεί και στις διοικήσεις στο χώρο του μπάσκετ στις ομάδες του Σπόρτιγκ, της ΑΕΚ, αλλά και του ΠΑΟΚ.

Για την πρόκριση στην Λιβαδειά
Για το αυριανό ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Οφρυδόπουλος, επέλεξε για τον αυριανό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο την ΠΑΕ Λεβαδειακός, τους εξής ποδοσφαιριστές :
Καπούταγλης, Κολοβούρης, Σταμόπουλος, Ντάσιος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Φουρλάνος, Πλέγας, Αργυρόπουλος, Μουστακόπουλος, Μασούρας, Σταυρόπουλος, Μαυριάς, Κυνηγόπουλος, Ελευθεριάδης, Μπαστακός, Μωραΐτης.
Λακωνικός και ουσιαστικός, ενόψει του αυριανού αγώνα για το κύπελλο Ελλάδος, με αντίπαλο την ομάδα του Λεβαδειακού (Πέμπτη 20/11/18 ώρα 17:30 ), Ο τεχνικός Σωκράτης Οφρυδόπουλος,έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τα πάντα περνάνε σε δεύτερη μοίρα, όταν μία νίκη ισοδυναμεί με πρόκριση».