Ανανέωσε με Τροϊζι ο Απόλλωνας Λάρισας

Συντάκτης: Share:

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ιταλό Τεχνικό Μαρσέλο Τρόϊζι, εως το 2020 ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Λάρισας.

 

Επιβράβευση για την πρωτιά του Απόλλωνα Λάρισας στην Football League (19 βαθμοί σε έξι αγωνιστικές), ύστερα μάλιστα και απο σημαντικές νίκες, όπως το 3-4 στο Καυταντζόγλειο με τον Ηρακλή, φαίνεται πως ήρθε για τον Μαρσέλο Τρόϊζι,  που ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα της Λάρισας εως το 2020.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει από τώρα την ανανέωση της συνεργασίας της, μέχρι τον Ιούνιο του 2020 με τον προπονητή κ. Μαρσέλο Τροϊζι.

Η άψογη συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team και την διοίκηση του συλλόγου, καθώς και η εξαιρετική πορεία της ομάδας μέχρι τώρα, εδραιώνουν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του κ. Τροϊζι, από τον οποίο περιμένουμε όλοι μας, πολλά περισσότερα στην συνέχεια.

Ο κ.Τροϊζι είναι έτοιμος να συνεχίσει πλέον απερίσπαστος τον σχεδιασμό της ομάδας μας, δουλεύοντας την, σε ιδιαίτερα υψηλά βαθμολογικά επίπεδα, ενόψει της νέας χρονιάς με τους στόχους, να παραμένουν υψηλοί, κάτι που το επιβάλλει το όνομα και η ιστορία του Απόλλωνα».