Ανεβαίνει σταθερά ο Ολυμπιακός Βόλου 2-0 το Ιάλυσο

Συντάκτης: Share:
Ανεβαίνει σταθερά ο Ολυμπιακός Βόλου 2-0 το Ιάλυσο

Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 2-0 του Ιάλυσου, χάρη σε τέρματα των Κουτσιανικούλη και Ντούνη, τα οποία σημειώθηκαν σε κάθε ημίχρονο.

 

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Βόλου πετούσε φωτιές και δίκαια προηγήθηκε (1-0) με τον Κουτσιανικούλη στο 31’. Μάλιστα, αν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πιο προσεκτικοί στο τελείωμα των φάσεων, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα τέρματα. Στο δεύτερο μέρος, ο επιθετικός μονόλογος του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίστηκε και στο 85’ ο Ντούνης πέτυχε το 2-0, κλειδώνοντας παράλληλα και την υπόθεση νίκη για τους «ερυθρόλευκους». Έτσι, ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Μέγας (Πιερίας) Βοηθοί: Στεφούλης, Μωυσιάδης (Γρεβενών).Κίτρινες: 34’ Λάσκαρης, 61’ Τσιάρας, 80’ Πόζογλου – 26’ Μαραγκουδάκης, 57’ Νατσιόπουλος.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας (76’ Κόλα), Ντούνης (88’ Ρόκας), Τσίτας, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Πόζογλου (94’ Στεφάνοβιτς).

ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ:  Ανδρούτσος, Τερζίου (42’ Σερτζίνιο), Μαραγκουδάκης, Γιώργου (81’ Κούγιος), Κ. Χειμωνέτος, Ρεκλίτης, Νατσιόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μαρτσάκης, Αυγενικού (73’ Πετράκης), Χατζηδίμπας.

Scroll Up