ΑΟ Καβάλας: Ολοκληρώθηκαν οι αξιολογήσεις στην Ακαδημία

Συντάκτης: Share:

Ολοκληρώθηκαν οι αξιολογήσεις στην Ακαδημία του ΑΟ Καβάλας για τα τμήματα των  Κ12, Κ14 και Κ16 .

Η ενημέρωση της Καβάλας για τα τμήματα των υποδομών της αναφέρει σχετικά

 

Αναλυτικά:

1) Ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα οι μετρήσεις αξιολόγησης των ποδοσφαιριστών των τμημάτων Κ12, Κ14 και Κ16 της ακαδημίας μας υπό την επίβλεψη του τεχνικού συντονιστή της ακαδημίας κ. Κυρανούδη Άγγελου, καθώς και των προπονητών κ.κ. Βαγενά , Φουρκαλά και Μελισσόπουλου. Οι μετρήσεις αφορούσαν την ευκαμψία των κάτω άκρων , την ταχύτητα, την αλτική ικανότητα, την ευκινησία και την αλλαγή κατεύθυνσης.

Σκοπός των μετρήσεων αυτών είναι η καλύτερη αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών μας και η παροχή εξειδικευμένων ατομικών προγραμμάτων βελτίωσης βασικών φυσικών ιδιοτήτων τους.

Οι μετρήσεις αυτές θα αποτελέσουν μέτρο σύγκρισης της προόδου τους με τις τελικές μετρήσεις που θα διεξαχθούν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΊΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΎ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ

2) Η ακαδημία της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να πάρει μέρος με τρία τμήματα Κ-14, Κ-12, Κ-10, στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ.

3) Η ακαδημία μας ενόψει των εορτών του δωδεκαήμερου εύχεται σε όλους τους Καβαλιώτες ΥΓΕΙΑ και ικανοποίηση των προσδοκιών τους.