Αποχωρεί ο Φουρλάνος  και άλλοι δυο από την Παναχαϊκή

Συντάκτης: Share:

Προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Παναχαϊκής  και  ήδη φαίνεται ότι έγινε  μια  πολύ καλή προεργασία.

 

O Σουηδός προπονητής της Παναχαϊκής , Νεμάνια Μιλιάνοβιτς έχει προχωρήσει στην αξιολόγηση του ρόστερ  καθώς είδε σε βίντεο αρκετά παιχνίδια της Αχαϊκής ομάδας και ήδη έχει πάρει κάποιες αποφάσεις για το ρόστερ. Έτσι ενημερώθηκε ο Σπύρος Φουρλάνος  ότι δεν υπολογίζεται και  έπειτα από δύο χρόνια, όπου κατέγραψε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αποχωρεί.

Ο 26χρονος μέσος αποχαιρέτησε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τους Αχαιούς γράφοντας: «Τιμή μου που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας! Ευχαριστώ τον κόσμο της Παναχαϊκής και όσους απαρτίζουν τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους προς το πρόσωπο μου αυτά τα 2 χρόνια! Έζησα πολύ όμορφες στιγμές με την κοκκινόμαυρη που θα μου μείνουν αξέχαστες! Σας ευχαριστώ όλους».Επίσης  ακόμη  δυο παίκτες ενημερώθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν υπολογίζονται και αποτελούν παρελθόν από την Παναχαϊκή. Ο λόγος για τον Γιάννη Σωτηράκο και τον Δημήτρη Πολυχρόνη, τα συμβόλαια των οποίων τυπικά ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου.

Κρατά Ελευθεριάδη και Αργυρόπουλο

Στον αντίποδα η Παναχαϊκή ενημέρωσε τους Χρήστο Ελευθεριάδη και Θύμιο Αργυρόπουλο ότι επιθυμεί να τους κρατήσει στο δυναμικό της και σύντομα θα ξεκινήσουν οι επί της ουσίας διαπραγματεύσεις.

Στην Ολλανδία η προετοιμασία

Όσον αφορά την προετοιμασία, ο Καλογερόπουλος έχει αποφασίσει να γίνει στην Ολλανδία σε συνεννόηση με τον νέο τεχνικό.

Η διοίκηση φέρεται να έχει κλείσει ένα πολύ καλό αθλητικό κέντρο, όπου θα μείνει για δύο εβδομάδες, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κλειστεί και πέντε φιλικά με ομάδες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας.