Βεργέτης: Αρχίζει η επανεκκίνηση της Δόξας

Συντάκτης: Share:

Ικανοποιημένος για την επιστροφή  στις νίκες για την Δόξα Δράμας καθώς επικράτησε  με 2-0 της Σπάρτης , ο τεχνικός των «μαυραετών»  Στάικος Βεργέτης έκανε λόγο για μια νέα  επανεκκίνηση της ομάδας του με ένα μίγμα παλαιών και νέων παικτών».

Ο τεχνικός των «Μαυραετών» ανέφερε: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε συντριπτικά τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα όπου η ομάδα δεν είχε ρυθμό. Όταν όμως η ομάδα έπαιρνε ρυθμό δημιουργούσε πολλές φάσεις, έφτανε καλά και ορθολογικά στην αντίπαλη περιοχή χωρίς όμως να έχει την αποτελεσματικότητα που έπρεπε. Βάση ευκαιριών το σκορ θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο ήδη από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε ένα κομμάτι από τη δυναμική μας σε ότι αφορά το πρέσιγκ που ασκούσαμε στον αντίπαλο με αποτέλεσμα να ανέβει λίγο η κατοχή της μπάλας στα ποσοστά του. Όμως και τότε δημιουργήσαμε φάσεις που δεν τις αξιοποιήσαμε μέχρι που ήρθε η φάση του πέναλτι. Σε γενικές γραμμές ήταν μια καλή εικόνα, μιας ομάδας που αυτή τη στιγμή κάνει επανεκκίνηση και χτίζεται ξανά με ένα μείγμα παλαιών και νέων παικτών. Χρειάζεται δουλειά για να έχουμε καλύτερη συνέχεια».

 

 

Κρητικός: Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Δόξας

Από την πλευρά του ο Τάσος Κρητικός εκ μέρους των παικτών σχολίασε: «Θα ξεκινήσω θέλοντας να δώσω τα εύσημα και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από εμάς. Γιατροί, φυσιοθεραπευτές και γυμναστές, που κάνουν μεγάλη προσπάθεια, η οποία δεν φαίνεται και καλό είναι κάποιες φορές να αναδεικνύουμε αυτή την προσπάθεια τους.

Για το παιχνίδι, ξέραμε ότι η Σπάρτη θα έρθει και θα κλειστεί πίσω. Ξέραμε ότι είναι μια ομάδα που παίζει καλά την άμυνα στο κέντρο του γηπέδου. Προσπαθήσαμε να παίξουμε από τα πλάγια αλλά δεν μας βγήκε στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε κάποιες καλές φάσεις και μετά το γκολ του Σάλβα παίξαμε πιο καλά, πιο ανοιχτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε χώρους στον αντίπαλο προκειμένου να τους ανοίξουμε την άμυνα, να βάλουμε άλλο ένα γκολ και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ευτυχήσαμε τελικά να πετύχουμε αυτό το γκολ και μετά όλα έγιναν πολύ πιο εύκολα για εμάς»

 

 

 

Τσερνίσοφ: Δίκαιο το αποτέλεσμα

Ο προπονητής της Σπάρτης Αντρέι Τσερνίσοφ αναγνώρισε την ανωτερότητα των αντιπάλων λέγοντας «Συγχαρητήρια στη Δόξα Δράμας για τη νίκη της. Ήταν καλύτερη και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ και είμαστε ευχαριστημένοι που δεχθήκαμε μόνο ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε πιο επιθετικά. Κοντρολάραμε πιο καλά την μπάλα στο πρώτο τέταρτο, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε μια καλή τελική προσπάθεια. Όταν δεν έχεις σουτ και ευκαιρίες είναι δύσκολο να βάλεις γκολ. Οι παίκτες μου έδωσαν ότι μπορούσανε αλλά η Δόξα ήταν καλύτερη και δίκαια κέρδισε».

Γιώργος Αρώνης: Δεν μας βγήκε το αμυντικό παιχνίδι

«Συγχαρητήρια στη Δόξα Δράμας. Ξέραμε ότι ήρθαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα με μια ομάδα με τους πιο ποιοτικούς παίκτες στην κατηγορία. Στόχος μας ήταν να κλέψουμε το βαθμό της ισοπαλίας, παίζοντας αμυντικά. Αυτό δεν μας βγήκε. Η ποιότητα της Δόξας φάνηκε. Καταφέρανε και μας βάλανε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε λίγο πιο ορθολογικό ποδόσφαιρο, κυκλοφορήσαμε την μπάλα αλλά η Δόξα έδειξε και πάλι την ποιότητα της, μας έβαλε και το δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι».