Βέροια: «Να δοθεί άμεσα λύση, είναι θέμα επιβίωσης»

Συντάκτης: Share:

Ανακοίνωση με αφορμή την συμπλήρωση 11 μηνών αγωνιστικής απραξίας στο πρωτάθλημα της Football League, η Βέροια εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Ημαθίας καλεί την Επιτροπή λοιμωξιολόγων να μην παρατείνει την αγωνία και να δώσει άμεσα λύση ώστε να επιτραπεί στη τρίτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια:

«Συμπληρώνονται έντεκα μήνες αγωνιστικής απραξίας στο πρωτάθλημα Football League. Είμαστε σχεδόν ένα χρόνο μακριά από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η πρωτοφανής κρίση που βιώνουμε φέτος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, άφησε έντονα τα σημάδια της πάνω στον αθλητισμό. Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της SL2, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι είναι αναγκαίο να βρεθεί άμεσα λύση για να επιστρέψουν οι ομάδες της Football League στα γήπεδα, τηρώντας πάντα το υγειονομικό πρωτόκολλο και τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για όλους τους συμμετέχοντες.

ΚΑΛΟΥΜΕ την επιτροπή των ειδικών που θα εξετάσει το ζήτημα, να μην παρατείνει άλλο την αγωνία μας, να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα και να επιτρέψει στην Football League να επιστρέψει στην αγωνιστική δραστηριότητα. Τόσο η κατηγορία όσο και οι αθλητές θεωρούνται επαγγελματίες, επομένως δικαιολογείται η έναρξη των ομαδικών προπονήσεων και στην συνέχεια η έναρξη του πρωταθλήματος στους δυο ομίλους της κατηγορίας.

Είναι ζήτημα επιβίωσης των ΠΑΕ που μετέχουν στο πρωτάθλημα Football League, των εργαζομένων τους και των οικογενειών τους αλλά και εκατοντάδων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών-μελών του ΠΣΑΠ».

Scroll Up