Βήμα τίτλου για τον Ν. Π. Σ. Βόλου κόντρα στον Αιγινιακό

Συντάκτης: Share:

Την νίκη που θα του εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλητή και την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, θα επιδιώξει ο Βόλος στον αγώνα της Κυριακής (4.00 μ.μ., γήπεδο Νεάπολης) με αντίπαλο τον Αιγινιακό.

Οι Βολιώτες θέλουν επτά βαθμούς  στα πέντε ματς που απομένουν  για να στεφθούν πρωταθλητές. Για τους  «κυανέρυθρους» η νίκη είναι μονόδρομος. Επίσης οι δύο επόμενοι αγώνες  είναι στην Πάτρα (Σάββατο 13/4) με την Παναχαϊκή και με Απόλλωνα Λάρισας (Τετάρτη 17/4) στον Βόλο που  θα είναι τηλεοπτικοί και πιθανότατα πανηγυρικοί . Θα αγωνιστούν επίσης με τον Ηρακλή και θα πάρουν το τρίποντο άνευ αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων στο φινάλε πρωταθλήματος  κάνοντας  πρόωρες  διακοπές.

Για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό επιστρέφει από τιμωρία  μετά από δυο αγωνιστικές και ο Ντεντάκης  και θα είναι στη διάθεση του Χουάν Φεράντο.

5 ευρώ εισιτήριο με Αιγινιακό

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ  γνωστοποίησε οτι τον αγώνα με αντίπαλο τον Αιγινιακό θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής θα γίνεται από τη Θύρα 1 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Υδρας).