Βόλος: Να εδραιωθεί στην κορυφή

Συντάκτης: Share:

Ο πρωτοπόρος Βόλος υποδέχεται  στο γήπεδο Νεάπολης την Κέρκυρα και στοχεύει να συνεχίσει την ανοδική πορεία του και να διατηρηθεί στην κορυφή.

Ο Χουάν Φεράντο πήρε στην αποστολή τους Κότο, Ουνγιαλίδη και Ντεντάκη, ενώ εκτός έμειναν οι Ανδρικόπουλος, Κορέλας και Δεμηρτζόγλου. Στην  αποστολή συμμετέχουν οι εξής:  Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Ντεντάκης, Πέντα, Ρούσσος, Δημόπουλος, Πίσπας, Γκαλίτσιος, Ενγκουεμ, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Λούκας, Πίτου Γκαρσία.

Η Κέρκυρα για την έκπληξη

Η  Κέρκυρα βρίσκεται στην  4η με 17 βαθμούς και θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη στο γήπεδο Νεάπολης .

Ο τεχνικός Δημήτρης Σπανός ξεκούρασε κάποιους βασικούς στο ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ και θα επιδιώξουν να φύγουν μ ε βαθμό η βαθμούς. Ο  Δημήτρης Σπανός πήρε εκ νέου στην αποστολή τους Κουτζαβασίλη, Κούρο, Κόντο και Λινάρδο, οι οποίοι δεν είχαν συμπεριληφθεί στα πλάνα του για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Στέλιος Κρητικός και Αποστολίδης, όπως και οι Παναγιωτίδης, Ινάσιο και Νίκιτς.Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής: Κουτζαβασίλης, Αθανασόπουλος, Αναστασίου, Κούρος, Σπίνουλας, Σανδραβέλης, Ιωάννου, Βέρτζος, Θεοδωράκης, Κρητικός Ν., Λινάρδος, Βίλα, Κόντος, Σιατραβάνης, Μότα, Ζορμπάς, Τουράμ, Γεωργακόπουλος, Αποστολίδης, Μίσκου.